Men räcker det för att locka tillbaka spelarna?

I veckan skickade Bungie ut mail till alla Destiny 2-spelare där man presenterade fram sina planer för vad som kommer hända med Destiny 2 under våren.

Bland annat så meddelade spelets sandlådeavdelning vilka nyheter de kommer erbjuda för spelets mer fria del. Några av höjdpunkterna där är förändrade respawn-tider, ingen mer Shoulder Charge, snabbare rörelse och kraftigare specialvapen. När allt detta kommer implementeras är dock oklart och vill man läsa alla planerade ändringar för denna del av spelet så kan man hitta dem här.

Bungie presenterade även tre stycken större uppdateringar som man planerar att släppa under våren. Där den första uppdateringen kommer släppas den 27 februari. Då ska nämligen patch 1.1.3 släppas som bland annat medför förändringar för poängsättningen i Nightfall och textchatt i Windows-versionen.

Patch 1.1.4 ska dyka den 27 mars. Denna patch ska innehålla förbättringar till spelets PVP-del, Crucible. Bland annat så kommer man ge spelare möjligheten att spela matcher med sex spelare i vardera lag igen i Iron Banner. Även folk som lämnar matcher innan de är slut kommer straffas hårdare efter denna patch.

Nästa stora patch är 1.2.0 och den släpps den under maj månad och markerar starten av spelets tredje säsong. Med denna patch kommer man äntligen kunna använda sig av fler än en egen emote när man är ute och ska se tuff ut. Andra efterlängtade grejer som också följer med är privata PVP-matcher samt mer plats i sitt Vault.

Att de faktiskt anser spelarbasen vuxen nog att ha förtjänat privilegiet att få använda en publik chattfunktion känns som den största nyheten (ja e inte bitter) men det är nog ändå för lite, för sent. 04/02 Jag har oftast rätt kul i pvp, men det känns som ett lotto med p2p. Antingen är man gud eller förlorar de flesta närstriderna där man tycker att det borde varit tvärtom. Fusk vet jag inte om jag stött på så mycket, antar att du menar kontrollerfusket? 03/02 Det beror på vad man förväntade sig av det. Jag har inte många timmar att spela varje vecka och då passar ett mer casual spel som Destiny 2 och jag förväntade mig att det var precis som det var. Dvs ingen större endgame, ingen större mening med PvP, uta... 03/02 Den 27 kommer bli skoj. 03/02 Varje gång det dyker upp en ny artikel på valfri sida så lyder det alltid "ska de lyckas locka tillbaka spelarna?" "Destiny tappar spelare" "Hur ska destiny vända trenden?" Ser man såhär pass många artiklar som handlar om hur missnöjda spelarna är (samm... 03/02 Troligen inte då detta inte ger dig anledning till att grinda i spelet. Ingen ny loot som är bättre än den du har vilket gör endgame meningslöst. PvP är så dåligt med allt lagande och fusk samt att det heller inte ger dig något. När bright engrams försv... 03/02 Är det nånting av det där som ska vara intressant? 02/02 Hälften är väl saker som endast är cosmetics, som folk får köpa via loot crates eller farma ihop via XP, en fjärdedel är saker som borde funnits i spelet från början, och den sista fjärdedelen är saker som faktiskt kryddar gameplay. Nej, det blir nog... 02/02
Skicka en rättelse