Inom några veckor är det dags för Wii U-exklusiva Bayonetta 2 att tillsammans med originalet göra debut på Nintendo Switch. Precis som förra gången går det att klä sig i kostymer inspirerade av Nintendos breda karaktärsgalleri och i tvåan kan dessa låsas upp med kompatibla amiibofigurer. Du kan alltså välja att sparka elaka änglar i baken som Princess Peach, eller hacka sönder moståndet i Links tunika, men särskilt intressant är Samus dräkt som är utrustad med såväl fungerande morphball som screwball.

I mångt och mycket handlar det om samma spel som innan, men Bayonetta 2 verkar ha fått ytterligare ett lager finputs och lyckas hålla stadiga 60fps till skillnad från föregångarens ojämna bilduppdatering. Flera källor rapporterar emellertid att bägge spelen körs i 720p oavsett om Switchen spelas i bärbart eller på tvn, alltså precis samma upplösning som till Wii U. I klippet ovan kan du se hur spelen ser ut i rörelse.

Bayonetta 1 och 2 släpps till Nintendo Switch den 16 februari. Ett framtid Bayonetta 3 är utannonserat, men har ännu inget släppdatum.