Releasedatumen för årets släpp börjar hagla tätt.

Januari har passerat och det blir allt tydligare när några av årets stora släpp faktiskt landar i butikerna. Så veckans fråga är väldigt enkel - vilket spel ser du mest fram emot i år?

Är det någon stortitlarna eller kanske ett lovande indiespel? Ett spel som ska komma ur träsket som är early access? Förklara gärna varför du ser fram emot det.

Har inte så mycket koll på vilka spel som kommer i år, men expansion till Stellaris och HoI4 blir kul, samt säsong 3 till R6: Siege. Så, inga nya spel vad jag vet om. Förra året var ju ett riktigt skräp år för nya spel också så det kan väl knappast bli... 06/02 @vbgbasse: Hehe. Tankens kraft! Om vi alla tänker på att SC ska komma i år så gör det de! Hm... ja iallafall spelbart i 60 FPS och inte 20.. 05/02 Kan inte välja ett, men topp tre måste bli, i ingen speciell ordning: Red Dead Redemption 2 Days Gone Spider-man @Katten_Gustaf: Jag ser att du har utmärkt smak, herr Gustaf. 05/02 @DJMar: Star citizen? 2018? Pfff HAHAHA... Det svaret skulle nog vara mer kvalificerad till 2019 ^_^ Nej men skämt åsido. Jag vill gärna också att spelet skall komma i år men som det ser ut nu så får vi nog inte ens knappt en beta i år. Men vem vet, Chr... 05/02 Days Gone och RDR 2. Kanske Spider-man också men det beror helt på betyget. Ska testa Sea of Thieves när det släpps i väntan på allt annat :) 05/02 Ni no kuni 2 04/02 Dark Souls remastered - 25e maj Det känns lite som att längta efter en kär vän man varit ifrån alldeles för länge :) 04/02 * Far Cry 5 Det nya Tomb Raider spelet om det släpps i år ? * Pillars Of eternity 2 * Phoenix Point * Vampyr 04/02 Finns en hel del, men för att hålla mig relativt kort så är konstigt nog de mest intressantaste spelen för mig just nu, de två mest udda tror jag. Frostpunk och Death Stranding. 04/02 Mmosuget kom tillbaka för någon vecka sen, så längtar nog mest till Battle for Azeroth i dagsläget 03/02
Skicka en rättelse