Piraterna segrade till sist över Ubisofts dubbla DRM.

Efter ha blivit vana vid att höra att nya spel ofta crackas redan några dagar efter release, så har kopieringsskyddet för Assasin's Creed: Origins visat sig vara imponerande starkt. Först nittio dagar efter release hävdar en italiensk hackergrupp att de till slut hittat ett sätt att komma runt Uboisofts DRM.

Assassin's Creed: Origins använder sig av Denuvo med ett extra skyddande lager i form av det så kallade VMProtect. Det kan vara en förklaring till varför kopieringsskyddet stått sig så länge, men medaljens baksida har visat sig vara ett mer prestandakrävande spel. Om nyheten att Assassin's Creed: Origins nu visar sig vara crackat resulterar i att Ubisoft väljer att ta bort kopieringsskyddet återstår att se.

Tack till FortuN för detta #nyhetstips!
Ja du har rätt , jag minns att prestandan gick upp betydligt i Witcher2 då jag överklockade processorn. Det var ju inte nån skitprocessor man hade då utan en i5 2500K . Tackar för en bra diskussion :-) 05/02 https://www.youtube.com/watch?v=i8ju_10NkGY 05/02 Det är inte 50 solida fps vi pratar om dock, utan max som sagt. 05/02 socbidrag är inte alls 4000 i månaden plus Allt annat man behöver, det är mer åt 3000 i månaden Minus allt man behöver. och om du missat det så har regeringen tagit bidragen från dom flesta dom senaste 10 åren, idag är det i stort sett enbart nykomlinga... 05/02 Jag hade också testat lite själv tidigare men inte märkt några skillnader. Valde att inte skriva om det eftersom det bara rörde min specifika konfiguration och inte gjort på ett proffessionellt sätt. När jag kollade testet som jag hittade så ser jag att... 05/02 Mja mer metodiken - Fakta tas inte på allvar och sägs vara "anekdoter" som jag blev förolämpad och fortsätter bli förolämpad av. Det är INTE nån enskild händelse , det är inte nåt fejk. Jag ser gärna en bra test där man testar med eller utan DRM , men... 05/02 Tack Sveriges största spelsite att ni sprider denna information så fler blir uppmärksammade att spelet nu går att tanka ner! 😂 05/02 Problemet är uplay. Vill aldrig mer installera den skiten. 05/02 Moral är ju mycket en åldersgrej också. I min ungdom piratade jag väldigt mycket, men mycket av det berodde ju även på att man ville testa precis varenda spel som kom, att köpa allt hade varit omöjligt. Numera tänker jag ju att ett bra spel vill jag stö... 05/02 Fel. Alla hade förmodligen inte köpt det. MEN De skulle inte köpa det i första taget. Om de inte var absolut tvungen att betala för att komma åt features som online, komma runt DRM osv. Men så är det endast för att pirater existerar öht. Om folk inte... 05/02
Skicka en rättelse