Turbaserat med inspiration från brädspelet med samma namn.

Det är dags för brädspelsklassikern Space Hulk att få ännu en speladaptation, den här gången från studion Cyanide som tidigare utvecklat Blood Bowl-spelen. Space Hulk: Tactics är ett turbaserat strategispel som kommer att bjuda på två kampanjer för ensamma spelare samt ett multiplayer-läge online.

Ännu finns ingen information om Space Hulk: Tactics spelmekanik, men en funktion som vi vet kommer finnas tillgänglig är möjligheten att använda uppgraderingskort för att anpassa stridsenheterna före strid, samt för att aktivera speciella egenskapar under strid.

I brädspelet styr ena spelaren Space Marines och den andra spelaren den utomjordiska rasen Genestealers. I Space Hulk: Tactics har dessa sidor förärats varsin enspelarkampanj. Spelet kommer också att släppas med en level editor, så att du skapa dina egna kampanjer och dela dem online.

Space Hulk: Tactics är planerat att släppas under 2018 till Xbox one, Playstation 4 och pc. Enligt den officiella hemsidan kan vi vänta oss mer information om titeln under det franska presseventent "What's next de focus" i Paris som går av stapeln i februari.

Källa: Space Hulk: Tactics webbplats.

Skicka en rättelse