Det här är ert fel, Internet.

När vi fick se den allra första skärmdumpen från Super Mario Odyssey med vår hjälte i enbart badbrallor reagerade (för) många på att ex-rörmokaren hade bröstvårtor (!) men ingen navel (?). Det tog ett par månader men via Twitter bemöter producenten Yoshiaki Koizumi denna fråga och kanske ännu viktigare, har Toad och hans gelikar stora hattar eller stora huvuden?

Fastän vi kanske inte fick något vettigt svar på designvalen för Marios anatomi (är han en klon utan behov av en navel) så är det ändå intressant att Nintendo tar sig tid att besvara sådana frågor.

Då han och Luigi kom med storken kanske dom inte har någon biologisk mamma och navel är därmed överflödig ;p .. eller så har han helt enkelt dragit upp brallorna för högt som en del farbröder brukar göra. 06/02 Shortsen är över naveln! $@**!!! 06/02 Ickenyheter oh ickenyheter. 06/02 Första arten som existerar kommer ju från gud å därmed har man ingen navel efterman man inte suttit fast i nån moderkaka. 06/02 Med tanke på hur ofta han dör så måste han vara en klon... 06/02 Och du tror att majoriteten av dessa som påpekar just detta är seriösa? Kom igen? Detta är internet.. det är fullt av troll. 06/02 Jag hoppas på mer sånt här! Är här för att fly värkligheten inte för att läsa om att folk bakom den är kriminella svin. Som cs våldtäktsmannen tex. Men vad skriver jag igentligen?! Det här är inte heller en intressant nyhet. Spel sidor borde ha en separ... 06/02 Välkommen till internet! Här gör vi sport av att ta absurditeter till nya nivåer utan att ta saken på för stort (eller något alls) allvar. Det är som att 90-talet har återuppstått i molnet. Hoppas du kommer trivas här :) 06/02 @Chomag: Har inte upplevt det som en storm direkt, utan mest ett fnissigt konstaterande. 06/02 Den stora frågan är, vilka är tokarna som stormar i vattenglasen kring en icke-fråga som denna? Mario är en tecknad serie(spel)figur och ser ut som han gör p.g.a skaparna ritade honom på det sättet, punkt slut! Att då försöka läsa in mer än så i en bild... 06/02
Skicka en rättelse