Klassisk strategi hittar hem till Good old Games, just nu på rea.

Innan Relic tog över WW2-strategitronen med sin Company of Heroes-serie erbjöd Close Combat hårdkokta tankenötter för skrivbordsgeneraler. Försök att återuppliva serien gjordes 2012 och 2014 med spelen Panthers in the Fog och Gateway to Caen men de flesta har nog varmast minnen från titlarna som släpptes strax innan millenieskiftet.

Nu finns dessa tre klassiker, och de två färskare titlarna, tillgängliga på Good old Games och i sedvanlig ordning är de helt DRM-fria. Man kränger dem dessutom till ett rabatterat pris och tar du alla spelen skalas 65 % av priset bort.

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
Close Combat The Bloody First skall tydligen släppas under året. 3D-motor, finns bara fyra screenshots ute för tillfället. Samma spelmekanik enligt uppgifter, men rimligen möjligheten att panorera, zooma etc. Behandlar 1st Infantry Division i Nordafrika... 10/02 Jag instämmer till fullo! Kanske dags att starta ue4 och prototypa =) 07/02 Det här är ju fantastiska Nyheter! Hade mycket skoj med de spelen! https://www.youtube.com/watch?v=8-LHdsfyDL4 07/02 Appropå spel nr 1 och 5 (som inte är inkluderat) så här skriver en av GoG utvecklarna på deras forum: 07/02 OMG OMG OMG! 07/02 Detta är ett av dom stora frågetecknen för mig när det gäller spel - varför tillverkas inte denna typ av spel med modern grafik? En vän till mig rekommenderar Men of War-spelen men jag tycker dom är så trista med plockandet med ammunition m m. Tänk Clos... 07/02 Absolut värda att skaffa, spelar dessa fortfarande idag och har inte hittat något som riktigt ersätter det som dessa spelserier åstadkommer. Matrix har till och med lyft spelserien med sina uppdateringar. Dock ligger dom lite efter i uppgraderingarna... 07/02 Cool. Hade i ärlighetens namn inte hört talas om dem tidigare. 07/02 Är dessa nya spel bra och värda att spelas? Jag spelade de gamla Close Combat spelet massor på den tiden de var nya. Bättre taktik och action finns ju knappt inte. Jag har länge längtat efter nya spel i den andan men jag har helt bommat dessa. 07/02 Åh fan, hade helt glömt bort om dom här spelen. 07/02
Skicka en rättelse