Även på Windows denna gång.

Konami meddelade i dag att de kommer köra igång en andra betaperiod för sitt kommande spel Metal Gear Survive. Denna andra beta börjar den 16 februari och för första gången kommer även Windows-spelare få vara med och leka.

I tre dagar kommer betan vara uppe och den kommer innehålla tre uppdrag på två olika banor. Alla uppdrag kommer kunna köras i co-op med upp till fyra spelare.

Om man redan har betaklienten installerad på sin konsol behöver man bara uppdatera den för att det ska fungera. Spelare som deltar i betan kommer få tre bonusföremål i spelet när det väl släpps den 20 februari.

Beklagar att fansen misstog Survive för en Metal Gear-fortsättning
Betatesta lootboxar och onlinekrav i Metal Gear Survive
Sex singleplayer-minuter från utskällda Metal Gear Survive

@almblad: Kommer göra lite research åt er andra kanske eventuellt posta ett 10 minuters klipp från betan så folk får se på spelet innan release :) Ja men det är helt rätt inställning. Lite synd att studior påverkars lätt utav chefernas agerande. :( 09/02 @Zimpan: Älskar spelmotorn, flyter på otroligt bra på PC och aldrig haft problem med MGS5. Lite fundersam bara över vad detta kommer bidra till världen som Metal Gear är, kunde lika gärna ha haft ett annat namn. Men samtidigt förstår jag att Metal Gear... 09/02 @Oakenborn: Ja det är ju alltid lätt att följa med vågen utav hat mot Konami. Men tror inte folk tänker på de som utvecklar spelet som också har familjer och en ekonomi att se efter. :) Lite svårt att se ner på en hel spelstudio bara för att cheferna... 09/02 @Zimpan: Kul att höra. Hörde mest skit om spelet innan första betan. Har inte testat själv men har kollat lite gameplay videos och det ser faktiskt ganska bra ut. 09/02 Så betan ska släppas på Steam`? 09/02 Uuh, såatte, var laddar man ner betan till PC för oss som är ofrälsta men vill prova på? Edit: Hittade svaret på egen hand. https://www.konami.com/mg/survive/gate 09/02 @almblad: Testade betan själv. Är lite sur själv över det som hände med Hideo Kojima. Var väldigt anti till spelet för en början men gav betan en chans. Skulle nog säga att om man bortser från namnet MGS i titeln så skulle jag annars säga att det är ett... 08/02 Såg när AngryJoe satt och spelade detta, det känns inte Metal Gear riktigt. Jag vet att de säger att det ska inte vara ett nytt Metal Gear, men förstör de inte lite namnet Metal Gear som Hideo Kojima har skapat. Jag vet inte... men tror detta kommer var... 08/02 För de som undrar hur man får rewards för att ha medverkat i betan som senare kommer när spelet släpps. Så räcker det med att skapa en karaktär och spela en gång. Rewardsen kommer kopplas automatiskt med det kontot man spelade betan på. :) 08/02
Skicka en rättelse