Visar vilken hjälp man kan få.

Nu är det lite drygt en månad kvar till Far Cry 5 ska släppas till Windows, PlayStation 4 och Xbox One. I spelet kommer spelaren, bland annat, kunna välja mellan flertalet olika kompanjoner som kan hjälpa en i kampen mot den religösa kulten som ska besegras.

I den senaste trailern för spelt visar Ubisoft upp de olika alternativen man som spelare kan kalla in när det behövs så man redan nu kan spåna på vem som ska användas.

Man kör ju med Boomer helt klart 12/02 @Buio: Pagan Min är ju så himla bra i spelet :) 10/02 Börjat spela FC4 nu, det är riktigt kul. Man vet vad man får, men så länge det inte blir allt för repetetivt är det skoj. Riktigt bra first person shooter, och de har fått till kontrollerna på styrning väldigt bra också. Ser fram emot FC5. 10/02 Har en kärlek för både far cry serien samt att det utspelar sig i nordliga staterna eftersom jag själv älskar den typen av natur. Sen kommer spelet vara väldigt amerikaniserat som har en viss charm när det kommer till humor och deras trångsynta bild öve... 10/02 UBIsoft avslöjar ett par till "Fangs for hire", Peaches och Cheeseburger. Beskrivning finns på länken. https://far-cry.ubisoft.com/game/en-us/news/152-318349-16/the-hope-county-resistance https://ubistatic19-a.akamaihd.net/resource/en-us/game/far-cry/fa... 10/02 Jo, såsom det förra Far Cry så verkar det riktat till USA:s allra övercoolaste P12:or :/ Vem vet, spelet kanske är kul om man skippar medföljare och kanske trycker bort all dialog som kommer ens väg (det lär ju gå att lista ut vad man ska göra ändå, om... 10/02 Hot dog 10/02 Dogmeat? 09/02 1:04 Vem fasen skjuter båge med böjd arm :D Varför laddar man om lilla tanken på eldkastarn när man har 2/3 stora flaskor på ryggen :p Nog gnällt ser gräjtans ut. Kommer inte ens ihåg nån karaktär från 4:an :/ 09/02 @DJMar: Kommer förmodligen köpa det och testa det, men jag ser inte direkt något nytt i detta spelet, att kalla in på förstärkning har funnits. Att använda hund har funnits i andra spel. osv. 09/02
Skicka en rättelse