Och har nu bättre grafik.

Precis som utlovat så lämnade överlevnadsspelet Rust under gårdagen Steam Early Access och är nu släppt i skarp version. Rust släpptes först mot slutet av 2013 och har sedan dess häckat i någon form av betaform.

Men bara för att det lämnat Early Access innebär det inte att utvecklarna kommer börja lata sig. De lovar nämligen att fortsätta leverera uppdateringar och förbättringar till spelet framöver. Rust kostar 31,99 euro kostar och kan så klart köpas på Steam.

Denna skarpa version har inga enorma skillnader gentemot Early Access-versionen men en av de mer märkbara nyheterna är den något uppiffade grafiken. Bland annat har utvecklarna slängt in snyggare träd och en mer konsekvent grafisk stil.

Efter 4 år – Rust lämnar early access
Rust har förlorat 4 miljoner dollar i återbetalningar via Steam
Nu kan du bli ihjälslagen av nakna kvinnor i Rust

Bättre grafik? Intressant. Det vart redan sjukt snyggt nu det senaste! Helt fantastiskt spel rent tekniskt och väl polerat, synd bara att alla är så hatiska och att spelet ofta är frustrerande :) 11/02 Rust är inget spel, det är en livsstil. 09/02 @quadratis Spelar man solo tror jag man har mer kul i Subnautica faktiskt. Rust har en speciell plats i mitt hjärta. Generellt brukar jag vilja vänta med early access-titlar tills de kommer ur EA innan jag testar, men jag är glad att jag var med på resa... 09/02 Kan inte uttala mig om Subnautica men Rust har inte direkt något singleplayer moment även om det finns ställen med NPCs osv. Men nej, detta ska spelas co-op online, möjligen på PvE servrar då om man är rädd för att få smisk. Själv tycker jag att en del... 09/02 hur mäter sig rust mot subnautica? finns det singleplayer alls? har haft jävligt kul med subnautica på sistone men det vore kul med nåt nytt i samma stil. 09/02 Kommer nog inte köra på servrar om de inte implementerat något offline-raiding skydd. Finns inget värre än att bli raidad när man inte spelar. Är man dock inne i spelet men på annat håll så får man skylla sig själv. 09/02 Ja alltså att spela Rust är lite som att segla. Det är inte destinationen som är målet, utan resan. Serveradmins bestämmer själva när kartan skall startas och/eller om blueprints skall wipas och det skrivs nästan alltid ut i serverbeskrivningarna vad... 09/02 detta blev ju snabbt känt för att vara smockat med ryssar som fuskar/förstör för alla. därför slog det aldrig riktigt igenom 09/02 Rust är ett sådant spel som jag börjar bry mig om när det är färdigt. Finns ju en chans med sådana här spel att man måste börja på en ny värld efter en uppdatering. 09/02 http://steamcharts.com/app/252490 Ett spel som sedan release har legat på top10 på steamcharts skulle jag inte säga är svalt. Jag är jävligt imponerad över Rust, det är ett jättelitet team men dom pumpar ut uppdateringar varje vecka (men nu efter releas... 09/02
Skicka en rättelse