Utvecklarna arbetar på att fixa en första laddning buggar inom två veckor.

Kingdom Come: Deliverance släpptes igår och de flesta är överrens om att det är ett spel med stor potential men vissa sprickor i lacken. Utvecklarna är dock medvetna om de mest uppenbara buggarna och meddelar via Twitter att uppdateringar är på väg. De ska bland annat fixa prestandaproblem och vissa uppdragsbuggar.

Daniel Vavra, creative director för spelet, passade även på att dela med sig av sin favoritbugg, den som snabbt döptes till ninjavakten.

den vakten vill man inte jiddra med! han hade spöat bruce lee himself 17/02 Alltså i alla gigantiska öppna världar som finns i de stora spelen i dag existerar i inledningsvis en rad dylika buggar. Hästar som galopperar genom väggar i Skyrim, Folk som kutar efter bilar i Ghost Recon, eller Mass Effect: Andromeda, men även toppti... 15/02 Att skapa ett totalt buggfritt spel i dagsläget är näst intill omöjligt med tanke på hur stora spelen är (till skillnad mot för 15 år sedan). Proceduren är lite som "Whack-A-Mole", dvs att när du ändrar i koden för att få bot på en bugg är det mycket... 14/02 Håller med. Jag kommer också vänta med detta, men ser definitivt lockande ut. Inte Witcher3-klass kanske, men, vilket annat spel kommer nå dom höjderna? ;/ 14/02 Jag låter dem fixa buggar och annat ett tag innan jag skaffar spelet. Själva spelet kommer passa mig som hand i handske, det är jag övertygad om. Men med en backlogg på 200+ spel så är det ingen panik ;) 14/02 Jag kan inget om programmering men man undrar ju varför det är så svårt att göra ett buggfritt spel :) Sen handlar det ju mycket om att snabbt få ut spelet så att utgivaren ska kunna casha in sina pengar (ROI). 14/02 Fasen nu för tiden verkar det inte finnas några spel som fungerar som de ska vid release. Alltid bra att vänta några veckor med köp. 14/02 De kanske har liiiite att jobba med gällande det där med realism :) . 14/02 Grym spark! 14/02 Mitt nytända wowberoende har kommit lite ivägen för andra spel men kanske borde vänta på nästa patch innan jag går medeltid på nåns bak. 14/02
Skicka en rättelse