Geguri ska hjälpa Shanghai Dragons att börja vinna.

För någon vecka sedan så blev det känt att Blizzards e-sportliga Overwatch League skulle få sin sin första kvinnliga spelare. Det var den 19-åriga koreanskan Kim Se-Yeon som spelar under namnet Geguri och mainar Zarya, D.Va samt Roadhog. Nu är det klart vilket lag hon landar i och det är Shanghai Dragons.

Shanghai Dragons tokförlorade i första Overwatch League-tävlingen då de fick se sig besegrade i samtliga tio matcher de spelade. Andra rundan av Overwatch League drar igång den 22 februari och då kommer Shanghai Dragons möta Dallas Fuel. Om det kommer gå bättre för Shanghai Dragons med Geguri i laget återstår att se.

Under 2016 flöt det runt artiklar om den då 17-åriga Geguri som anklagades av två Overwatch-proffs som var övertygade att hon fuskade. Det visade sig att hon enbart var riktigt jäkla bra på spelet, en färdighet hon nu borde få användning av i Overwatch League.

Spela Overwatch gratis i helgen
Twitch streamar hela Overwatch League – för stora pengar, enligt uppgift
Följ Overwatch League med Blizzards nya app

Skicka en rättelse
Jo men det har nog med hans mentalitet att göra. Han var ju pro i selfless när det begav sig, men att träna och titta på vods 8-12 timmar om dagen var inte hans grej, vilket gjorde att han började sänka matcher på stream osv. Han insåg att han inte vill... 17/02 @Maxiz!: Okej. Har dålig koll på han som sagt. Men det är synd att han inte vill om han är så bra. 17/02 Vill Dafran gå pro kommer han att gå pro. Finns inte ett lag i världen som kommer att neka honom. edit: Med det sagt, han vill inte gå pro verkar det som. Verkar trivas att "bara" streama för tusentals tittare var och varannan dag :P 16/02 @synapskollaps: Jag googlade dafran bara för så många tjata om honom. Utifrån det jag fick upp om honom så verkar han inte vara så värst stabil. Throwat matcher och sagt att spela professionellt gör han deprimerad. De kanske inte vill ha han på grund... 16/02 jebaited. Men alltså, Geguri vilken flex tank det är ändå. Hon är känd för hennes Zarya men hon spelar typ uteslutande dva nu för tiden och är smått fantastisk med henne. Ett riktigt kap om du frågar mig. 15/02 Jaja, skitkul med Geguri till Dragons, men vafan hände med Dafran till Mayhem?????? 15/02 @Whisp: 3st om man räknar in den nya tränaren, vilket kan vara minst lika betydelsefullt :) 15/02 Allt som ger clicks är kul för media. Vad personen i fråga tycker spelar troligen ingen roll alls. 15/02 Ganska tråkigt att media ska lägga vikt på att hon är en tjej när hon själv på Twitter förmedlat att hon inte vill bli sedd på detta vis utan att hon vill vara känd som en bra Overwatch spelare, inte en bra *kvinnlig* Overwatch spelare. 15/02 Kul! Hon är som sagt grym Zarya, kanske får nytta av det nu när Mercy-metan är över :) 14/02