Och Rare lovar en beta med mer innehåll närmare releasen.

Klockan 11 i dag kör Rare igång en ny omgång betatesning av Sea of Thieves. Den här vändan handlar om att stresstesta spelet och den pågår till klockan 11 söndag förmiddag.

Alla som varit med i den tidigare betatestningen är inbjudna. Installera Xbox Insider-appen i Windows 10 eller Xbox One, om spelet finns där är du inbjuden.

Man vill inte att du buggrapporterar några problem, det räcker med att delta så ser de själva vad som fungerar och inte. Du får vara beredd på att det ibland kan vara svårt att komma in i spelet, och att belöningar och annat kan krångla, men det är helt enligt planen. Mer om helgens scale testing här på hemsidan.

Om du inte är med i den slutna betan finns ändå hopp: Rare skriver att man planerar för en till beta närmare release. Denna kommer innehålla mer av spelet än de ganska innehållsfattiga versioner som hittills testats. Huruvida nästa beta blir sluten eller öppen säger man inget om än, så be en stilla bön till lämplig pirathövdning.

Sea of Thieves släpps till pc och Xbox One den 20 mars. Eftersom det kör crossplay spelar båda plattformar mot varandra, och dessutom får du tillgång till båda via ditt Xbox Live-konto. Därtill blir Sea of Thieves som första first party-spel från Microsoft tillgängligt via Xbox Game Pass, prenumerationstjänsten som för 79 kronor i månaden ger tillgång till cirka 100 Xbox One- och Xbox 360-spel till One och Windows 10. Och en två veckor lång gratis testperiod ger dig ett ypperligt tillfälle att testa Sea of Thieves helt kostnadsfritt.

@pelson: Jag fick min inbjudan i mailen idag, jag har inte deltagit i någon beta innan. Någon annan som inte lyckas få micken att funka? 16/02 Ladda ned Xbox-Insider genom Mircrosoft Store appen sen ansök om betan. Jag och brorsan kom in direkt. 16/02 Kan ju bara säga till er som inte tänker testa detta av olika anledningar - spel ska vara roliga- detta är roligt som attans (framförallt skiner det stort när man lirar med vänner, men även randoms är störtkul oftast. Använd mick bara, det gör en världs... 16/02 Har fixat en tråd till er om ni vill snacka kring spelet, och finna spelare. Posta även en guide för nykomlingar. https://www.fz.se/forum/trad/429340-sea-of-thieves-officiella-traden-fragor-guide-hjalp-spelare-allman-diskussion 16/02 Tjänsten Xbox Game pass finns redan till PC idag och har tror jag två - tre spel som fungerar på PC. Fett ovärt om man är PC - spelare. Men som sagt så kommer ingen palla att signa upp sig för att testa spelet. Alla vinner på att man får testa spelet... 15/02 För övrigt är det i nuläget 167 spel på Xbox Game Pass. För priset av en lunch i månaden. 15/02 Fel av mig, ska vara att Microsofts egenutvecklade spel dyker upp där med start den 20/3. 15/02 "Spelet ingår därtill i Xbox Game Pass, en prenumerationstjänst som lanseras samma dag "Skriver FZ? Men i värsta fall kostar en månad 79kr och då får du ju tillgång till 99 andra spel att testa. 15/02 Tror tyvärr inte det stämmer, hade två kompisar som gjorde det senast och det enda som fanns där var Minecraft. 15/02 @jOnÄTÄn: Har redan kört min fria period på Game Pass tyvärr.... jag var sugen på att testa GoW men det var inget för mig... Men den största anledningen till att jag vill ha en open beta är för att alla jag känner kommer att testa det då. Ingen kommer... 15/02
Skicka en rättelse