Under gårdagen så offentliggjorde Ubisoft äntligen de två nya spelbara karaktärerna för Rainbow Six Siege. Precis som alla läckor nämnde så är de nya karaktärerna Finka och Lion. De är specialagenter som kallas in vid biologiskt hot.

Finka är en anfallande typ som ger alla medspelare en injektion under början av matchen som hon sedan kan aktivera för att ge spelarna lite extra hälsa. Det kan också användas för att ge medspelarna stadigare sikten eller för att återuppliva de som är utslagna. Hennes vapenval är Spear .308, SASG-12 shotgun eller 6P41.

Lion är en försvarare som har ett föremål som heter EE-One-D som kan registrera rörelse i ett specifikt område. Lion har tillgång till vapnen V308, 417 Marksman Rifle eller SG-CQB shotgun.

Har länge väntat på en anfallare som har en lite mer supportroll så Finka är definitivt någon som jag kommer försöka börja spela direkt.

Under helgens Rainbow Six Invitational kommer Ubisoft visa upp mer från dessa karaktärer men vill man redan nu läsa om deras bakgrundshistoria så kan man göra det här.

Finka och Lion kommer släppas i samband med Operation Chimera som drar igång den 6 mars.