Men alla konsolversioner har problem.

Kingdom Come: Deliverance är utan tvekan ett ambitiöst spel, men många är nog rätt överens om att spelet har en rad tekniska problem och en hel del buggar som drar ner upplevelsen. Digital Foundry slog sig ner mer konsolversionerna av spelet för att bedöma vilken version som gav den bästa upplevelsen och resultatet ser du i videon ovan.

Föga förvånande presterar spelet som bäst på Xbox One X. PS4 Pro-versionen och Xbox One X-versionen körs i en upplösning upp till 1080p respektive 1440p, med en målsättning på upp till 30 bilder per sekund – ett mål som Xbox One X-versionen lyckas bäst med att nå. Bägge versionerna lider däremot av stundtals dålig frame pacing, men det återstår att se om det är något som kan komma att fixas till i en framtida patch.

Roligare att jämföra med Fallout 4 som ser ut som skräp vid en jämförelse. Glömmer aldrig när jag spelade igenom Witcher 3 först och därefter satte mig med Fallout 4. Var som att gå tillbaka 5 år i tiden. 19/02 @chrille_1994: Så du säger att du installerar icke lore vänliga mods, för det är ju super roligt, inte precis. 18/02 @Rh3nium: för att de är ju så kul att modda... Kom ihåg att jag gjorde de på fallout 4 de förstörde ju i princip hela spelkänslan eller så vill du bara gå runt o * one shoota * fiender idk 18/02 Fixar de bara buggarna så har vi GOTY utan några problem. De har visat att det fortfarande går att göra bra rollspel. Nu vill vi ha fler av denna typ, tack. 18/02 Varför med witcher 3? Har Warhorse samma budget som CDProject hade? Knappast. Det enda rätta vore att jämföra med Witcher 1. 18/02 Spelet har fungerat bra för mig iaf, har bara fått små märkbara buggar, men inga buggar som har förstört för mig. Skyrim buggade mycket mer vid release. 18/02 @jOnÄTÄn: Ja, Xbox One X har uppenbarligen både högst upplösning, stabilast frame rate och kortast laddningstider. Men det kan man ju inte skriva utan någon märklig vinkling. Vari ligger tvekan kring huruvida One X versionen är bäst? Det är som vanligt... 18/02 Xbox är den bättre lösningen, självklart. Bra att det framgår nu att även vanliga Xbox One har snabbare laddningstid än PS4. Men min fråga är, är spelet bra? Massiv potential men ingen MP. 17/02 Några ord föll visst bort där, men nu är det åtgärdat. Tack! 17/02 "Både PS4 Pro-versionen och Xbox One X-versionen körs i en upplösning upp till 1440p," i Videon så säger han att PS4 pro körs i native 1920x1080 och Xbox one X native 2560x1440. Han säger ju även typ att så långt han testat så har han inte sett några... 17/02
Skicka en rättelse