Om din kod börjar med "URPH" är du med stor sannolikhet drabbad.

Igår släpptes Bayonetta 1 och 2 till Nintendo Switch. Spelen kan antingen köpas separat digitalt eller tillsammans i en fysisk utgåva av Bayonetta 2 där det första spelet följer med som digital kod. Mycket snart visade sig flera av koderna vara direkt felaktiga och Nintendo låter meddela att det handlar om ett utskriftsproblem.

Skulle din kod börja med bokstäverna "URPH" är du sannolikt en av dem som fått en felaktig kod och måste kontakta support för att få hjälp med en ny kod. Flera användare på Reddit bekräftar att de varit tvungna att maila Nintendo och skicka in bevis på att de faktiskt äger Bayonetta 2 för att få en nyckel.

Källa: Reddit

@Akronym: Personangrepp? Jag frågade faktiskt om du förstod min tankegång, för du visar inte att du gör det genom text. Det är alltså en öppning för dig att faktiskt be mig att specificera något du inte förstår. Använd dig gärna av sådana öppningar när... 19/02 @hannes.theorell: Då du uppenbarligen vägrar att svara på en enkel fråga, och sedan förnekar dina egna kommentarer när dessa är obekväma för dig själv, så kan jag bara anta att du inte har minsta intresse för en saklig diskussion. Gör ändå ett sista för... 19/02 @Akronym: Du hängde inte med när jag skrev om skillnaderna mellan vad företagen ser och vad folket anser att de själva gör? 19/02 @hannes.theorell: 19/02 @Akronym: Jag har inte skrivit att folk enbart köper konsoler av okunskap om PC och dess handhavande eller ren lättja. Jag har skrivit att det brukar ligga ganska långt ner på företagens prio-lista. Jag beskrev hur företagen vet sina kunders köpmönster... 19/02 @hannes.theorell:Vet du vad, Glöm allt det där. Bemöt bara mitt ursprungliga argument. Min åsikt (lägg märke till ordet före parentesen) är fortfarande att det är rent skitsnack att påstå att folk enbart köper konsoler av okunskap om PC och dess handhav... 18/02 @Akronym: Källa till vadå? Hur marknadsföring fungerar? Testa att gå Data & Marketing Associations kurser. Kostar en duktig slant men man lär sig jättemycket. Jag gick den i Chicago 2017. För Sonys tillkännagivande av PS4 är källan, ja, Sony. När allt... 18/02 @hannes.theorell: Till att börja med. Källa tack. Vidare så vill jag tillägga att jag inte försöker göra någon demografisk utvärdering av folks köpvanor, allt jag säger är att situationen inte är så svartvit som du försöker ge sken av. Skitsnack. 18/02 @Devan: Nu är ju detta förvisso inte Nintendo, utan Bungie/Microsoft. Men Halo 3 släpptes för 11 år sedan och har fortfarande inte släppts till PC. Känns dock som att Nintendo har börjat lossa lite på tyglarna senaste tiden. 18/02 @Akronym: Inga taggar här inte. Jag helt enkelt sakligt sa emot dig. Titta aldrig på dig själv för att försöka förstå större komplexa beteenden. Det fungerar helt enkelt inte. Vad du däremot kan titta på är företagens beteende. Vilka punkter trycker de... 18/02
Skicka en rättelse