Två miljoner nya spelare har anslutit.

I slutet av 2015 släpptes Rainbow Six Siege (recension) och ska vi tro Ubisoft själva kommer man satsa på nytt innehåll till spelet ända till 2025. Under en paneldiskussion (via VG247) på 2018 Six Invitational berättade teamet om planerna på en tioårssatsning för sin taktiska shooter. Man hoppas att spelet till sist ska ha 100 operatörer (i nuläget finns 36 stycken i spelet).

På grund av detta finns det därför inga planer på en rak uppföljare. Å andra sidan hindrar inte detta Ubisoft från att producera andra Rainbow Six-titlar. Den som lever får se. Lever gör i högsta grad Rainbow Six Siege. För tre månader sedan låg antalet registrerade spelare totalt på 25 miljoner. Nu har ytterligare två miljoner anslutit.

Under år tre, alltså 2018, kommer åtta nya operatörer ansluta. Dessutom kommer Ubisoft balansera om kartor med fokus på det nya bombläget. Bland annat.

@Fuidama: Tragiskt måste jag säga. Förstår Ubisoft / EA / Epic Games m.m. men kom igen, har man köpt spelet via Steam så borde man ABSOLUT inte behöva använda UPlay också igång samtidigt. Jag har bara Steam och Origin installerat, blir bara "äcklad" av... 22/02 Ge mig ett Rainbow Six spel för den ensamme spelaren med en rejäl kampanj. Multiplayer är inget för mig. 20/02 Det är ingen fördel med högre ping längre dock. Det blir en sämre upplevelse för dom med hög ping nu, sedan några månader tillbaka. 20/02 Även de som har spelet på Steam måste använda Uplay om jag inte missminner mig. EDIT: Så är det. 19/02 Bästa fpset de senaste 10 åren. Fantastiskt. Enda tråkiga är folk med höga pingar... Inte sällan jag som bor i Sverige stöter på folk från Frankrike, Italien och Turkiet och till och med Mellanöstern såsom Dubai. Om de trollar vet jag inte men hög ping... 19/02 Det går att kritisera Ubisoft för mycket, men de går mot strömmen med att fortsätta utveckla spelen de har släppt som Rainbow Six: Siege, The Division och Ghost Recon Wildlands. 19/02 Är väl roligt att se fler spelare i Siege, lär väl bli ett litet uppsving den 6'e mars också kan jag tänka mig. Men även Steam versionen kräver att man har Uplay. Så istället för att bara behöva ett DRM installerat så måste man ha två. Har AssCreed Blac... 19/02 Sett att spelet ökat kraftigt på Steam i dagliga användare, jag har dock det på skiva som går igenom uPlay... :( 19/02
Skicka en rättelse