Actionhjältinnan Lara Croft blir docka.

Atlantis, skeppsvrak, Area 51, Egyptens pyramider, Yamatai, Sibirien – Lara Croft har varit i alla möjliga och omöjliga hörn av världen. Finns det något mer kvar att upptäcka? Jo då. Under resornas gång (och då i synnerhet de tidigare) har Lara Croft uppmärksammats för sina orimliga proportioner. Hon har inte alltid sett mänsklig ut, utan snarare mer som en ... Barbie?

Nu går Tomb Raiders Lara Croft dit hon aldrig gått tidigare och blir en Barbie-docka (via IGN).

Lara blir emellertid ingen konventionell Barbie utan snarare en actionfigur som ska likna Alicia Vikanders Lara i den kommande filmen snarare än en typisk Barbie-docka. Tydligen finns det Barbie-dockor som inte bara är "Barbie". (Man lär sig något nytt varje dag.)

Barbie-Lara kommer med hacka, karta och journal och ska gå att köpa redan idag. Det är oklart om det gäller svenska återförsäljare, men klart är att nästa spel ska visas upp senare i år.

Jag vet hur och vad folk tänker. 20/02 Sluta projicera dina egna åsikter på andra. Det är inte ens någon i tråden som nämnt hur dockan ser ut mer än BadMrBox som bara påpeka att dockan inte ser ut som Lara. 20/02 Tror folk i tråden tittar på lara barbie och blir arga för de förväntar sig att den ska se ut som en sån där detaljerad collectors edition figur. Det är en Barbie docka. Kidsen badar med henne eller kastar omkring den bland gossedjur osv. Den står inte... 20/02 Haha har du ens sett hennes filmer? Hon är en av de absolut bästa skådespelarna i sin generation. Folk som kan film snackar Greta Garbo, Ingrid Bergman klass. Denna ser man på bio på premiären. <3 Alicia 20/02 Är väl ingen mer nytt än att Rey också finns actionfigur sedan TFA? "Larbie" ser väl lite mer "barbie" ut dock. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51mUQEPooGL.jpg Däremot fränt med en svensk tjej! 20/02 Tack för detta viktiga inlägg i debatten. Jag tror alla som läser den nu har ett rikare liv. Tack igen! 20/02 Obligatory: https://www.youtube.com/watch?v=t-7-K9_cVIQ 20/02 Ja fast Serietidningskaraktärer vet ju folk vilka de är utan att ha sett varken filmer eller läst serietidningar, iaf för mig personligen. Samma sak med karaktärer som Sherlock Holmes, Robin Hood, Mcbeth, Ellen Ripley, Pocahontas och Hamlet etc. ja, jag... 19/02 Harry potter blev signad så snabbt för film att han inte hann bli legendarisk innan filmerna kom ut, men tvivlar inte på att det var något problem. Sen har vi ju de flesta serietidningskaraktärerna som existerat i många år med filmer därefter som faktum... 19/02 Jag pratade inte om spelet utan om rollen som du säger är legendarisk. Hollywood och film världen har aldrig direkt gett ett intryck av att vara särskilt intresserade av spel karaktärer eller Lara Croft. Allmänheten var inte heller överdrivet intressera... 19/02
Skicka en rättelse