Fanfavoriten feodala Japan nämns också.

Är Assassin's Creed på väg till mytomspunna kung Artur och riddarna av runda bordet? Till 1400-talets Frankrike och Jeanne d'Arc? Eller till Djingis khan och de mongoliska invasionerna och erövringarna? Till fanfavoriten feodala Japan? Kanske beger vi oss tillbaka till den obarmhärtiga spanska inkvisitionen som också var skådeplats för filmen Assassin's Creed?

De här potentiella skådeplatserna för potentiella uppföljare till Origins (recension) är inte tagna ur luften utan nämns i en enkät Ubisoft skickat ut till Origins-spelare. (Via Videogamer)

Ubisoft är kort sagt, utöver att få feedback på Origins, nyfikna på att se vilka epoker och platser deras konsumenter är sugna på. Andra historiska skeenden och profiler som nämns är vikinginvasioner, Vilhelm Erövraren, spanska koloniseringen av Amerika, Hannibals invasion av Rom. Jo, här finns ett visst fokus på invasioner och erövringar.

Vi vet ännu inte något om nästa Assassin's Creed. Officiellt, det vill säga. Ett rykte gör gällande att nästa spel har kodnamnet Assassin's Creed Dynasty, vilket skulle kunna peka österut mot Kina.

@breahl: nej det är två helt skilda genre, och är inte sama grej bara för att båda saker anses overkliga, för då hamnar allt i samma genre, 27/02 Samma sak, båda är påhittade saker. 27/02 @breahl: nej, Animus är en maskin som låter dej återuppleva dina förfäder genom genetiskt minne. Det är science och inte fantasy. Du går väll inte och letar efter filmer som terminator och Matrix i fantasy hyllan mellan Narnia och Harry Potter. 27/02 Hela animus är ju fantasy så förstår inte hur du kan påstå det. Hade varit en annan grej om det varit ett historiskt spel rakt av utan nutids skiten. 27/02 @breahl: mja det stämmer ju inte direkt.. Karaktärerna har alltid försökt vissa den mer historikt än mytomspunna fantasy grejer. Enda mer åt fantasy hållet dom har haft från början är är Eden grejerna (som egentligen bara är avancerad teknik av en avanc... 27/02 Lär bli det sistnämnda då Assassins Creed alltid varit science fiction och fantasy. 27/02 Ska dom ta Arthur så hoppas jag verkligen att dom tar den originella och riktiga Arthur som slogs mot Saxons i slutet av 400talet!!! Och inte den Arthur som handlar Merlin, svärdet i stenen Calibur, Lancelot och riddarna vid det runda bordet. 26/02 @breahl: alltså FÖR MYCKET fantasy?!?!! Fattar inte folk vad man menar då eller? Det betyder inte att där inte finnas nåt alls.. Suck och facepalm 24/02 Man slåss ju med gudar också i Origins och får en outfit där du brinner. anubis outfit. (https://i.ytimg.com/vi/xAz9B9PHxAQ/maxresdefault.jpg) 24/02 @Dizzz: betoning på för mycket fantasy.. Och sen minnena är inte fantasy hållet, Det är science fiktion.. 23/02
Skicka en rättelse