Discovery Tour är Assassin's Creed utan Assassin's Creed.

Inför releasen av Assassin's Creed Origins (recension) avslöjade Ubisoft att man i början av 2018 skulle släppa en kostnadsfri uppdatering för alla Origins-ägare med ett läge som gjorde spelet till en guidad rundtur i forntida Egypten. Assassin's Creed utan Assassin's Creed, om man så vill.

Well, nu är dagen kommen. Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt har släppts gratis för Xbox One-, PS4- och pc-spelare. På pc kan man till och med köpa det fristående, vilket potentiellt gör att det lättare kan hitta in i alla klassrum.

Discovery Tour ger dig 75 olika mer eller mindre långa guidade turer där du kan upptäcka Gizas pyramider, Alexandrias backstory, Kleopatras öde med mera. Hela världskartan är också fri att utforska, men då förstås utan strider och story. Det återstår att se om det här är ett initiativ som är här för att stanna. Vi återkommer senare i veckan med intryck från turistlivet i Origins.

Alltså nu är ju hela assassins creed origins fiction precis som alla andra spel varit. Men måste säga att dom fått in Cleopatra och Julius Caesar på ett bra sätt. Men själva touren är svinbra! Man får lära sig allt om djurlivet i Egypten till Alexander... 24/02 Nu har jag inte sett denna fristående historielektion, men till skillnad från tidigare AC-spel är ju detta spel väldigt mycket mindre historia och väldigt mycket mer bastardiserad fantasi. Man får givetvis ändå tycka det är kul eller bra, men det är jää... 21/02 Drop and roll...drop and roll 21/02 Mata inte trollen. 21/02 Ja ha autolevel på med så fienderna är i din level. Fast enda jag dött av hittills är den där förbannade elden, när man väl börjar brinna så brinner gubben tills han dör haha. 21/02 Varför larvar du dig så? De vet nog aningen mer om Egyptens historia än nån gajmerdude på ett forum. Så sätt punkt för den där stilen. Så: detta har jag inte tid att spela, men eventuellt att man kickar igång ett NG+ någon gång. Utnyttjade knappt halva... 21/02 @Plofgren: Foliehatt on. Fast det ligger i människans natur att vara överkonspiratorisk om totalt osannolika saker. Som istället att det kan ha funnits en tidigare civilisation med relativt hög teknologi och därav lyckats bygga stora pyramider, men som... 21/02 Hur som helst så gillar jag new game+. När man körde spelet första gången så koncentrerade man sig mest på att lära sig spela det, och missade massvis av quester och annat som man fick springa och plocka efter man klarat det. Denna gång tänker jag köra... 20/02 Klart han har, han levde ju under den tiden, eller hur Plofgren? 20/02 Så du vet bättre än historiker och Egypten-experter? För det är de som skrivit de rundturer man bjuds på i Discovery Tour. Eller kanske du bara rapade ut lite hat utan att läsa på för att du tror att du vet bäst? 20/02
Skicka en rättelse