Användaravtalet är tydligt.

I krig och kärlek är allt tillåtet, men i krig, kärlek och Metal Gear Survive är definitivt inte allt tillåtet, vilket spelets EULA (användaravtal) slår fast. Matt Paprocki har tweetat en bild från avtalet – han svär på att det inte är förvrängt – där en rad bisarra punkter dyker upp.

Du går alltså med på att inte inleda en relation med en annan människa. (Detta är inte Tinder!) Inte heller är det okej att starta en politisk kampanj – och det är väl förmodligen därför man spelar Metal Gear Survive. Eller? Nåväl, du får helt enkelt ägna dig åt kärlek och politik annorstädes.

Okej, men det är för de som spelar online/multiplayer då? Om man bara vill spela spelet vanligt själv så behöver man väl inte fler character slots? 22/02 En hel del MMORGPn går åt de här hållet, oftast de som är F2P eller B2P. Tycker det är någorlunda okej sålänge man får tillräckligt med slots från början som i GW2 till exempel. 22/02 Skönt att man bor i Sverige där en EULA itne är värd det digitala papper den är skriven på. Inte för att jag tänkt spela MGS dock, verkar inte ha något av den riktiga MGS känslan jag saknat sedan Snake Eater. Inte alls förvirrande att MGS nu kan betyda... 22/02 Varför ska man ha fler character slots då? 22/02 Allt det där tycker jag inte spelar nån roll faktiskt. Om en fiende presenteras som. "zombie" eller som i MGS:5 de som vandrade runt med infections, glömt namnet på dem, spelar ingen roll egentligen. Kommer absolut inte betala MTX men är Singleplayer... 22/02 Stämmer det att man måste betala extra när man har slut på "Character slots"? Kan man inte skapa en ny karaktär utan att betala extra? Edit: Hittade artikeln nu, vill man skapa en ny karaktär utan att ta bort sin befintliga måste man betala för sig........ 22/02 Det här är bara grädde på diarrehögen som är MGS. Jag finner det fascinerande hur de verkar nästan avsiktligt försökt göra allt fel med detta spel: 1. Namnet (förkortningen): MGS = Metal Gear Solid eller Metal Gear Survive? Sen att de döpte det till Sur... 22/02 Vad ska man annars med spelet till? 21/02 Ah, en lawsuit-sköld! klassiker! 21/02 Synd. Det var grymt kul när han battlefield-blazade :-p 21/02
Skicka en rättelse