En miljon skäl att fira för Warhorse.

Kingdom Come: Deliverance (recension) släpptes för nio dagar sedan och har redan sålt i en miljon exemplar. Det berättar Warhorse-vd:n Martin Frývaldský för Lupa.cz (via Wccftech).

Vi ligger på ungefär miljonen när jag räknar alla plattformar och distributionskanaler

Det står alltså klart att vi ännu inte vet till vilket format spelet går bäst. Kingdom Come har fått både ris och ros; det snittar just nu på 70 hos Opencritic. Många av de beska dropparna handlar dock om buggar och designproblem, vilket var just varför undertecknad "bara" satte en trea i betyg. Warhorse är dock redan i full gång med att plåstra om sitt realistiska rollspel.

Säljsiffrorna är extra glädjande då detta kan innebära en ljus framtid för en annan slags rollspel, nämligen sådana sådana utan drakar och demoner. Jag är så förmäten att jag citerar mig själv:

Ger vi Warhorse ännu mer tid kan de kanske en dag göra sina motsvarigheter till Witcher 2 och Witcher 3. För jag kan inte tänka mig annat än att realismrollspelen är här för att stanna.

Jag lyckades klanta till talet så folket blev besvikna och gick ut ur kyrkan, samtidigt som prästen blev jätteförbannad på mig dvs Henry :D 24/02 Spelar du med handkontroll eller mus/tgb? DoS2 alltså. 24/02 @Deliverans: precis lämnat nameless och har ungefär samma speltid. Men musten gick fan lite ur mig när jag kom till Arx :P är överlevlad också så utmaningen är lite borta tyvärr. Ska lätt köra till slutet iaf. Tack till er andra för kommentarerna. Blir... 24/02 Tyvärr inte. Verkar vara en mäktig maskin, men min plånbok hatar mig redan. PS4 Pro + 4K TV är en fin setup, men KCD är ett speciellt spel, vill verkligen ha den bästa möjliga upplevelsen. Har inga problem med att köpa det på Steam också. Var nära att... 23/02 @Deliverans: PC såklart. Om du inte är begåvad med en Xbox One X 23/02 Att jämnföra Divinity Sin 2 och KC är båda rätt och fel. Uppläggen, kameran, perspektiv, miljön, är olika men Storyn och Känslan går i samma linje. Men efter ha sett CohhCarnage KC stream där en präst blir vän med hjälten, dricker sig berusade och gör... 23/02 har 11 timmar i kingdom come och 133 timmar i divinity 2. KC är riktigt bra hitills (bortsett från en del störande moment), men det är inte i närheten lika djupt som DOS2 när det gäller story / interaktioner / unika personligheter osv. svårt att jämföra... 23/02 Varje gång jag startar den här medeltidssimulatorn så har jag extremt svårt för att stänga av den när det är läggdags för det är så himla skoj :P Ett riktigt gott tecken! Jag har spelat 25 timmar så långt och spelet blir bara bättre och bättre hela tide... 22/02 @Robez: Samtidigt har jag spelat i cirka 3 timmar och inte stött på en enda bugg. 22/02 Gillat det skarpt, förutom buggarna då, fick en bugg efter en fist fight med mina polare mot deras förman då jag efter den fighten inte kan fasttravel eller sova då den säger att jag är i en fight, och har gjort om det uppdraget 3 gånger, sen så bara... 22/02
Skicka en rättelse