Gigantiska giftspindlar är ett starkt skäl att samarbeta.

Efter några ekonomiskt tunga år spänner Crysis-skaparna Crytek en ny sträng på sin lyra: ett spel där du jagar monster med andra. I Hunt: Showdown samarbetar upp till tio spelare om att dräpa gigantiska spindlar och andra otrevligheter, och de gör det ensamma eller i lag om två.

Efter en kort periods sluten alpha-testning har Hunt: Showdown nu släppts som early access på Steam. 30 euro kostar kalaset, men innan du köper ska du vara beredd på att buggar finns. Framförallt matchmakingen strular, säger flera i användarkommentarerna, som dock överlag är positiva till spelets potential.

Tack till Heggiiman för detta #nyhetstips!
@Dudinkalv: Varför hänger du upp sig så hårt på orden Battle Royale? Jag har inte sagt att detta är exakt som ett BR-spel utan en variant, min hela poäng är att det är ytterligare en statisk competitive shooter där det trots allt är ett last man standin... 23/02 Beredd att hålla med. Jag körde alphan och prestandan är bedrövlig. Idén är bra, men man tröttnar tyvärr snabbt. Hoppas dock de gjort något åt prestandan nu när det släpps i Early Access (men tvivlar). 23/02 Jag gillar att du försöker motargumentera mig utan att faktiskt läsa på som jag sa åt dig att göra. Jag har inte heller sagt att du är dum i huvudet så du kan lugna dig med offerkoftan. 1. Slåss till sista man stämmer inte. Du kan när som helst lämna... 23/02 @Dudinkalv: Och du borde lära dig att bemöta en argumentation på ett mer vuxet sätt istället för att bara be mig vara tyst för att du tycker jag har fel... påpeka i sådana fall var jag har fel så att det går att bemöta. Slopa "du är dum"-argumentationen... 23/02 @Fletchett: Tänkte precis tillägga att det påminner en del om Evolve i upplägget. Avvaktar med köp tills senare builds/optimering/fler videos/recensioner, etc, etc. 23/02 Riktigt kul koncept, känns som man spelar co-op mer än mot andra spelare. Det sagt så är spelet släppt i early access allt för tidigt... eller iaf så satte de priset för högt. 30 euro för ett spel med en karta, två bossar och en handfull fiender är bara... 23/02 Jag föreslår att du testar det själv eller kollar lite gameplay-videor på matcher så ska du själv också få se exakt vad som skiljer. Att min kommentar inte fyllde någon funktion är rent skitsnack med, jag sa åt honom att göra lite research innan han gap... 23/02 Har jag förstått det rätt om jag tolkar spelet som att: Du och din polare spenderar ~15 min på att leta ledtrådar och i de sista minuterna så ska man döda en boss och då med en risk att bli skjuten i ryggen och om det händer så börjar man om? hmm. Låter... 23/02 https://www.youtube.com/watch?v=HIwvul8hQH4 Hade kul med polaren när vi lirade igår kväll. Hoppas de optimerar det bara. 23/02 Spelet känns absolut intressant men att hoppa på nu känns lite tidigt. Kanske patchat det lite bättre, men spelet har ju gått på knäna rent prestandamässigt och det är ju otroligt clunky i styrningen. Däremot grafiken och stämningen är ju grym! 23/02
Skicka en rättelse