Kickstarter-MMO, vad kan gå fel?

Camelot Unchained lyckades håva in över 18 miljoner kronor på Kickstarter år 2013 genom att utlova PvP-strider utan dess like. Det var tänkt att släppas i februari 2015, vilket inte blev av, men nu - tre år senare - släpps äntligen en beta.

Den stängda betan börjar 4 juli i år och kommer vara öppen för alla som har förbeställt spelet eller donerat mer än 50 dollar på Kickstarter.

I en intervju med Eurogamer berättar utvecklaren Mark Jacobs att det här testet, som de kallar ”Beta 1” inte ska förvirras med Early Access, vilket tyder på att betan kommer vara väldigt begränsad. I den kommer du kunna testa spelets huvudspelare inkluderat skapandet av karaktärer, crafting och större samt mindre stridsslag.

Ja, där hängde man en hel del på den tiden. Bra trevlig ställe var det. 01/03 Flashback-tåget går åt detta hållet => Freddyshouse (https://forums.freddyshouse.com/categories/dark-age-of-camelot.214/) (Gamla BarrysWorld forumet) 28/02 @esnaks: Ja, provade tv-kortet på min jobblaptop jag hade då, ingen vidare resultat. Vette katten var alla ss's tagit vägen med åren. Minns vi hade en gemensam site där vi hade massa uppladdat, men den har nog gått i graven sen länge. Edit: Hittade en... 28/02 Inga från Excalibur här? Illa! #NolbyPride 28/02 @deezel: hehe tjenare :) Nej det var verkligen inte igår. Trevlig film de där synd att den inte var i bättre kvalitet. Har en massa bilder kvar från den tiden kanske kan fixa upp dom 27/02 Ska bli kul att se vad det blir av det här, det är mycket som behöver jobbas på för utvecklarna. Är med i Alfan atm men väntar med att spela mer tills det blir Beta. #DaoC #Prydwen #Midgard #SveaUlvar 27/02 DAoC va ett legendariskt spel, mestadels kom magin från sin sandbox miljö istället för instances samt community. Som någon tidigare sa är jag själv förvånad att man inte förlorade arbete och själ under tiden man va som aktivast i spelet. Va så hårt så... 27/02 Ja mycket möjligt! Dock så var det folk från Sverige, Norge och danmark som var med! Vad hette din char? :) 27/02 @zevile: Precis :) Känner inte igen namnen dock, fanns väl mer än ett Hrafnin Flygur :) 27/02 @Makkapakka: Ofta! Jag tror min char hette zevile och min bror aurorea! Minns inte så mycket tyvärr, var ju ca 15 år sen! Percival, var det servern? 27/02
Skicka en rättelse