Är hammaren hennes vapen?

Förra veckan så släppte Blizzard sina första ledtrådar till vad väntas bli nästa spelbara karaktär i Overwatch. Då släppte de bland annat ett brev, på svenska, från Torbjörn till Torbjörns fru. I det brevet nämndes deras dotter, Brigitte Lindholm, och spekulationerna var igång att hon kommer bli spelets nästa hjälte. Brigitte dök upp i Reinhardts animerade kortfilm om man vill få sig en glimt av henne.

Nyligen släppte Blizzard en ny ledtråd där de visar upp en ritning för ett vapen som heter Slaga v3.0. Vapnet ser ut som en hammare, vilket ju är ett verktyg som Torbjörn använder flitigt i spelet.

Nu kan det ju vara så att Blizzard bara lurar oss alla men just nu talar mycket för att det blir ännu en svensk hjälte i Overwatch.

@Red_warning: "I am Briggite Lindholm...." Svengelskan är helt magisk xD 01/03 Ryssen ryssen, ryssen kommer! jaha och, vad spelar det för roll om det skulle vara en rysk lirare som kommit på den där memen för att driva med svenskens politiska korrekthet? :D Jag länkade bilden då den var det första som poppade upp i mitt huvud, sam... 28/02 ”Då släppte de bland annat ett brev, på svenska, till Torbjörn från Torbjörns fru.” Det är tvärtom, det var Torbjörn som skrev till sin fru. 28/02 @Jozo: Förjävligt är vad det är !!!11!!11!!!one! Okej, mer seriöst: nu är dom väl på typ 50/50, så känns väl som att man kan börja variera sig igen. Däremot är det väl typ 4 support tjejer, en support kille och en robot. Så tjejer = healers stereotypen... 28/02 @PCMan: Det är en Rysk nidbild av Sverige, förstår inte kopplingen. Googlar man även på ursprungsadressen som du länkat bilden från så hittar man snabbt även tvivelaktigt material. 27/02 @Ahris: Jag vet redan det. Jag syftade bara på de nya hjältarna som ett skämt. Man kan se statistik där man vill, vilket många gärna gör ;) 27/02 Totalt finns det 14 manliga hjältar och 12 kvinnliga, om det här stämmer är det ganska jämlikt med något färre kvinnor (13). Ganska uppenbart att de är högst medvetna om könsfördelningen vi har i den riktiga världen och försöker matcha den i spelet, vi... 27/02 @Nanopojken: Kanske Birgitte + hennes katt flygandes bredvid henne? :P 27/02 Nu har de släppt en ny bild, där man ser ritningar på utrustning (jetpak och någon sorts sköld) till den röda katten som även synts i tidigare bilder. Det kanske blir en jetpak-katt och inte en svensk tjej som nästa hjälte :) 27/02 Oh, nice! Det ser ju ut som en riktigt stor fin stridsslaga, så känns bra det här. :) 27/02
Skicka en rättelse