...om ett år är det över för PS Plus-spel på PS3 och PS Vita.

Det är svårt (omöjligt?) att klaga på klassen hos mars månads PS Plus-titlar, åtminstone vad gäller de två stora Playstation 4-titlarna. Prenumeranter av tjänsten kommer kunna ladda ner Bloodborne (recension) och Ratchet & Clank (recension) utan extra kostnad. Inte illa. Det tidigare snittar på hisnande 91 procent hos Opencritic, medan Ratchet landar på 86 procent.

Övriga titlar är PS3-titlarna Legend of Kay och Mighty No. 9 (crossbuy till PS4), samt PS Vita-spelen Claire: Extended Cut och Bombing Busters (som både även funkar till PS4).

Men! Det finns en hake. Från och med mars 2019 kommer Sony inte längre erbjuda nya PS3- och PS Vita-titlar varje månad. Att det skulle ske till sist var förmodligen oundvikligt, så vi får hoppas att Sony sparat några riktigt stora kanoner till det här sista året.

Ja det är de jag har. Jag vet inte.. har kört en del med dom på PC när jag kört PUBG och haft problem med att folk inte hört vad jag sagt. Så micen är väl kanske det dåliga eller så är det bara mina. Dessutom har jag andra hörlurar som jag har till mobi... 05/03 Nu är det väl med tre spel till om man har en PS4 och något av dessa borde kunna erbjuda en stunds underhållning? 03/03 Allt är väl subjektivt, äger redan bägge titlarna så skulle kalla det en av dom sämsta månaderna... Skulle verkligen behövas nån sorts bonus som trillar in om man redan har spelen i sin samling... 02/03 Jag har också sett en del film med dessa lurar på mig och jag blev glatt överraskad. Förr i tiden hade jag en rätt rejäl hembio anläggning men pga flytt osv bor jag nu på så vis att jag inte längre kan nyttja den anläggning jag hade, så har plockat ner... 02/03 Verkligen. Ser mycket film med 5.1 ljud med lurarna, och man kan tydligt höra hur kanalerna är uppdelade i olika djup/lager. Något jag undrar är vad exakt det är för data i de olika settings som vissa spel skickar till playstation? (horizon, deus ex,... 02/03 Känns som att Xbox live varit grymt mer prisvärt då alla spelen som släpps där är spelbara på xbox One så man slipper ha en gammal osupportad konsol i hyllan. 02/03 Mig veterligen så är det bättre membran i högtalarna osv i de dyrare lurarna. Men jag är likt dig så nöjd med 799 lurarna så det räcker o blir över. Vet inte om man hittar bättre ljud för att sitta o spela med för de pengarna ärligt talat och 7.1 ljudet... 02/03 Har du den 799kr "wireless"? Jag tycker det är fantastiskt. Men jag undrar verkligen vad de där "platinum" har som inte standardlurarna har.. Båda har ju 7.1 ljud läste jag nyss. Skulle haft lite mer bas i dem bara, testade med EQn i appen, basen på max... 02/03 haha! Grymt ju! 02/03 Tja, what can I say. Jag skrev åtminstone att jag utgick från att det var en retorisk fråga. :) Dessutom, tack för det underhållande svaret. Skrattade en smula. 02/03
Skicka en rättelse