Läckta bilder visar namnet Battlefield V.

Det är svårt att hålla hemligheter i ett projekt som omfattar hundratals människor och det verkar som Dice drabbats av ytterligare än läcka gällande nästa Battlefield som vi vet ska släppas i höst. De ihärdiga ryktena kring att vi återigen får besöka slagfält under andra världskriget får ytterligare momentum från enligt Gamesbeat pålitliga källor. Man har till och med fått tag i en bild som visar namnet Battlefield V.

Spelet ska ha haft arbetsnamnet "Battlefield 2" men heter, om källorna är äkta, Battlefield V. Enligt uppgifterna har det funnits planer att återvända till andra världskriget länge men Dice ville inte riskera comebacken direkt utan valde att testa responsen genom Battlefield 1 först. Och med tanke att Battlefield 1 har passerat 25 miljoner spelare har Dice ett ganska bra kvitto på fansens törst efter gamla strider.

Däremot pekar samma källor på att ryktena kring Bad Company 3 inte stämmer och att en sådan titel inte är under utveckling.

@broken-arrow: Ja precis, ett "tänk om" scenario ala Wolfenstein typ. 04/03 Sägs ju att historian skrivs av vinnaren/vinnarna. Inte konstigt om vi inte får höra hela historien :) Ryssarna hade det inte lätt, var bara ut på fältet och bli kanonmat. ett människoliv var inte värt mycket i Ryssland (som det är i Kina, det är så mån... 04/03 Kan ju vara kul med "vad skulle hänt om" scenario (om vi tänker på samma sak). Frågan är om det är något som skulle sälja och något dom skulle våga satsa på. Lär dock bli censur i Tyskland i alla fall :P Sen är det inte tillåtet att visa upp vissa symbo... 04/03 @zauii89: Det som är felet med BF-serien. Gått från riktig shooter till casual för kids som behöver health-regen. 04/03 @Dumlen: Jag är tyvärr inte så påläst om hela historien. Men absolut, jag instämmer till 100%. All brutalitet från så många håll som möjligt måste skildras i en sådan här produktion, ur alla tänkbara infallsvinklar. 03/03 Nån här som va rejält torsk på 'Return to castle Wolfenstein' när det släpptes? Tror det är min WW2 favorit. Kanon story, spännande moment och inte bara kulspruta regn hit och dit. Ett riktigt roligt Singleplayer spel. Man kan drömma sig till ett nysläp... 03/03 @JaoL: Hardcore mode i casual shooters är bland det värsta som finns, däremot behöver inte TTK:n (time 2 kill) vara övedrivet hög. Att ha i princip oneshot kill med alla vapen i spel som fungerar så arkadigt är sällan kul, spelen är inte byggda för det,... 03/03 Så länge Wake Island är med så är jag på. 😉 03/03 Ännu mindre kartor hade ju varit stört kul, minns du BF3's Close Quarters? Hade mycket skoj där! Men jag förstår ditt bekymmer, vore kul om det gjorde en Bad Company på banorna alltså inte bara gjorde något dekorativt men specifika banor till specifika... 03/03 Kan väl ha ett liknande scenario där man som Sovjet sluter en deal med Nazisterna för att sedan invadera Polen, Finland och länderna i Baltikum. Sedan få stryk utav Finland, samt bli skjuten utav sina politiska officerare för att man försöker ta hand... 03/03
Skicka en rättelse