Utvecklarna släpper ledtråd på Twitter.

Arkane Studios släppte rymdstationssimulatorn och actionspelet Prey i maj förra året, men sedan dess har utvecklarna inte pratat så mycket om framtidsplanerna för spelet. Fram tills nu. I ett tweet på det officiella kontot postades nyss en intressant gif-bild.

Bilden föreställer en kamera som panorerar mot månen med den tillhörande texten: "Do we really know what's out there". Det kan förstås handla om en rent filosofisk fråga, men mycket verkar ändå tyda på att vi snart kommer få återvända till Prey för ett besök på den bekanta himlakroppen. Om det handlar om det senare hoppas vi få höra mer inom kort.

När FZ hade recenserat spelet försökte jag komma ihåg titeln på en novell som jag läst och som möjligen inspirerade spelutvecklarna att skapa fienderna i spelet. Nu har jag titeln på den novellen, den är av Philip K. Dick och heter "Colony" , om nu någo... 05/03 Dishonored på månen ? 04/03 Njaa DLC känns lite onödigt, men teasa oss gärna med en trailer på E3 och släpp Prey 2 lagom till hösten 2019. Vi har fått lite för mycket Dishonored nu, de får gärna köra vidare med Prey. 04/03 Jag gav upp efter 9 timmar då jag tyckte spelet var rätt så tråkigt, med väldigt dålig variation på fiender. 04/03 Jag var egentligen inte det minsta intresserad av spelet efter att ha sett alla trailers som enbart framhävde hur fiender kunde kamouflera sig som vardagliga objekt i miljön.. det gav mig känslan av att spelet enbart var designat runt denna gimmick. Köp... 04/03 Hänger inte med i klagomålen på grafiken. Inget jag direkt lagt nått märke till öht. Sjukt bra spel. Helt klart värt att spela! Kommer det DLC är det insta-buy för min del. :) 04/03 @WolfGrin: Haha woops. Brukar mest va PC-folk som klagar på dålig grafik. Ibland är det bara så att man inte står ut med hur ett spel ser ut. Kommer ihåg när Dishonored kom ut och en del tyckte att det var riktigt fult medan andra tyckte att den grafisk... 03/03 Hur fan ska dom lösa det då med tanke på hur spelet slutar? 03/03 @zauii89: Den känslan jag fick och man såg hur dom försökt ta genvägar rent grafisk och varit sjukt lata. Ena stunden var det ok för att i nästa stund se ut som amatör gjort spelet. 03/03 @Oakenborn: Nej men det var så dåligt att det störde mig rätt rejält, förväntar mig mer av ett spel från 2016. 03/03
Skicka en rättelse