På en gård långt, långt borta.

I ett drag som inte lär överraska någon har en moddare bestämt sig för att fantasy-spelet Kingdom Come: Deliverance behövde en rejäl dos Star Wars för att bli än mer intressant. Med handen på hjärtat, vilket spel blir inte åtminstone liiite bättre med hederliga ljussvärdsdueller?

Modden som sammanlagt lägger till 14 unika modeller av de ikoniska ljussvärden går att ladda ner hos Nexusmods. Tyvärr får vi inte de ikoniska ljuden på köpet och svärden går inte heller att stänga av, men å andra sidan får man som allra störst behållning av modden när svärden väl används i strid.

@bleken: Haha. När jag känner för att bli uppmuntrad ska jag minnas den här konversationen. 19/03 @Sabel1: ja nu finns där fps droppar lika tv serier lika mycket som tv spel.. Men spelar ingen roll om det varken du eller jag kan övertyga varandra eller fps mätaren. Men vad jag försökte säga e att jag grundar ju min åsikt på nåt!! Vad grundar du ditt... 19/03 @bleken: Haha va? Fps-droppar i filmer och serier? Hur är ett filmat material som går ganska låst i 29.97,eller vad det är, bilder per sekund att jämställa med att spela där material renderas i realtid och därmed kan ha en rätt skakig hastighet beroende... 19/03 @Sabel1: tack så mycket. Min åsikt är ju iallafall baserad på att folk började inte direkt klaga på fps droppar för ens det blev mer populärt att sätta in det i spel eller börja använda program son visa det, och att det e inte direkt att folk klagar på... 19/03 @bleken: Tack detsamma. 19/03 @Sabel1: haha ja om det gör dej gladare att tro så. 18/03 @bleken: Eftersom du tyckte att man kan stänga av fps-mätare så att man "inte märker fps-drops" så tänkte jag att om du nu tycker att AI'n är undermålig så kan du titta bort så fort det kommer en AI i antågande. Logiken är densamma. 17/03 @Makkapakka: lasersword används åxå i episode 1 av en ung liten Anakin.. Och tror att Luke använder det i ett syfte hur fel folk har om Jedi runt om i galaxen då det snackas om Jedi och deras magi och lasersword. Han själv vet ju nog att det inte är ett... 06/03 @Sabel1: va?? Vad har AI beteende med att kolla ner i marken att göra?? Du vet vet väll om att AI beteende inte är om utseende?? 06/03 För att man vill veta vilken prestanda man har, och för att det kan vara kul att jämföra mellan olika områden, är två exempel. Extremt vanligt vid överklockning, t.ex. Ja, den är väl okej, men eftersom det inte nämns något spel är ju siffrorna helt oint... 05/03
Skicka en rättelse