Ber Capcom om chansen, lovar att inte göra dem besvikna.

Monster Hunter World är ute till PS4 och Xbox One, och i höst kommer det till pc. Men Nintendo Switch-ägare verkar få klara sig utan spelet. Att göra en Switch-variant skulle nämligen vara svårt, sa Capcom-chefen Haruhiro Tsujimoto nyligen i en intervju , skriver Kotaku.

"Svårt men inte omöjligt" säger nu Adam Boyes, tidigare medarbetare hos Capcom och Sony/Playstation, och nu VD på Iron Galaxy Studios. Via Twitter ber han Capcoms Monster Hunter-team om att få göra en Switch-version av spelet, och lovar att man inte kommer göra dem besvikna.

Återstår att se om Capcom nappar.

Troligen nedskalat men Nintendo entusiaster kommer inte ha något emot det. Switch spelen är ju ofta inte mycket bättre grafiskt än wii u och ingen verkar ha problem med det. Så om spelet blir nedskalat att se ut som ett wii u spel så tror jag ingen skul... 06/03 Nintendo vill troligen också separera den nya serien och den gamla Enklare för dem att skapa spel, för det verkar tydligen att dom hatar att översätta Japanska releases av Monster Hunter till 3DS Monster Hunter Double Cross till 3DS och Switch har fortf... 05/03 @Godofcheese: Det behöver inte vara något negativt då de flesta MH har haft extremt dålig grafik på 3DS. Jag hade varit mer nöjd med ett "fulare" spel med bättre flyt. Trots att jag spelar det(MH World) på Xbox One X med performance mode igång så når... 05/03 Dagens skämt. Kommer aldrig hända, Xbone och PS4 har svårt att spela som det är, håller knappt 30fps Om det kommer till Switch, så kommer det vara extremt nedskalat. 05/03 @Gen: Det är dock 864p och inte 1080p på XB1. 05/03 Med tanke på hur Rocket League ser ut till Switch hade jag verkligen inte velat lira Monster Hunter på samma konsol. Som @tricky skrev flyter det väldigt tvivelaktigt på både PS4 Pro och Xbox One X (givetvis lite bättre på One X pga mer GPU kraft men... 05/03 Hahahahaha! 05/03 @didde: Va? 05/03 @tricky: #opinios 05/03 Vad är hur bra som helst? 99% av alla personer som klämmer ur sig saker som detta verkar aldrig ha minsta uppfattning om när man tappar frames, får udda artefakter eller stuttering. Det blir liksom extremt subjektiv bedömning som är väldigt svårtolkad.... 05/03
Skicka en rättelse