Vad vill du se från Elder Scrolls-studion?

Trenden med att de stora spelbolagen håller egna event strax innan E3-mässan håller i sig. Bethesda har gått ut med tid och datum för sitt evenemang – den 10 juni är det dags.

Man säger ännu inget om vad man tänker visa upp, så det är upp till oss att gissa. Och gissningarna faller på något om Quake Champions (releasedatum?), något The Elder Scrolls-relaterat (de kör ju både The Elder Scrolls Online, och kortspelet The Elder Scrolls: Legends. Och The Elder Scrolls VI finns i pipelinen, men det lär dröja). Man har redan släppt ett par Switch- och VR-versioner av befintliga spel (Doom till Switch, Skyrim VR), så den trenden kan fortsätta. Och slutligen får vi hoppas på ett avslöjande av ett nytt, fullstort spel. Vi får också hoppas på ett bättre event än det tämligen trötta Bethesda höll i somras.

Bethesdas E3-event körs klockan 18.30 amerikansk västkusttid söndag den 10 juni. Det blir klockan 03:30 måndag den 11 juni svensk tid.

FZ finns i vanlig ordning på plats på E3-mässan, och vi rapporterar även nyheterna live hemifrån Sverige.

Listan med upcoming spel från nu och ca 1.5 år framåt gör att det inte finns något som Bethesda planerar göra som ens känns lite relevant. Teasa TeS6 om ni vill, men jag vill inte se det förrän typ hösten 2020. Dishonored räcker för ett tag.. Doom känns... 06/03 Ja, det är sorgligt att det försvann, men det kommer aldrig komma tillbaka heller. Kommer bli samma sak med nästa Elder Scrolls, anledningen är att det ska vara mer öppet till en större grupp av människor. EA/Bioware gjorde samma sak med Dragon Age, dom... 06/03 Det var ju just RPG-aspekten som fattades i Fallout 4 jämfört med tidigare spel, (t.ex. den värdelösa idén att skippa karma-systemet). För mycket fokus lades ned på byggande och settlements. 06/03 @TheWarlock: Pallar tyvärr inte isometriska rollspel. 06/03 @Cordayne: Med tanke på allt papper, klippande och klistrande i det lilla videoklippet så tror jag på Labo stöd för skryrim ;) Tänk att spela Skyrim på switch med kartong svärd och pilbåge, låter super kul.... eller inte :) 06/03 @SID 6.7: Pillars of eternity 2 06/03 Nintendo är mer beskyddande av sitt "spelklimat" än Sony, dom skulle ALDRIG tillåta mods på deras platformar. 05/03 Vore gött med mod-support för Switchversionen. 05/03 Tycker det är dags att de släpper Skyrim till pipboyen i Fallout 4. 05/03 Elder Scrolls VI skulle vara nice, förutsatt att det körs på en modern och uppdaterad motor, och med bra PC-optimering. Morrowind till mobil skulle vara smutt också. 05/03
Skicka en rättelse