Kingdom Come: Deliverance-kreatören förklarar varför nya patchen dröjer.

I FZ-recensionen efterlystes en "enhanced"-utgåva av buggansatta Kingdom Come: Deliverance och utvecklarna hade önskat sig mer tid för att kunna polera sitt realistiska rollspel. Samtidigt har redan en miljon ex sålts och FZ-läsarna är mestadels mycket positiva.

Det råder lite delade meningar om tekniken i Kingdom Come, men de flesta tycks överens om att det finns mycket som är fantastiskt. Tjeckiska Warhorse Studios är förstås i full färd med att plåstra om spelet. 1.3-patchen skulle ha släppts förra veckan, men ska istället nå oss denna vecka. Dess sena ankomst har gjort att en del spelare kritiserat Warhorse för såväl dålig kommunikation som mängden buggar. Daniel Vávra, creative director, bemöter kritiken i en rad tweets.

We are working on a patch as fast as we can. It takes few days to fix such a massive game and push it through console certification.

Guys, we are working on it. But you cant expect anyone to fix some very complicated issues within hours/days. And BTW this was my second free weekend I had since November if anybody is offended that I had too much free time...

Nothing is done? We are working quite hard to fix it. But fixing very complex game on 3 platforms simply is not a question of one day.

@kallandes: För mig är upplevelsen av 40-60fps inte alls trevlig, oavsett spel, men jag förstår hur du tänker. 14/03 @Gen: Jag ligger på 40-60 fps. Vilket jag inte upplever som något problem, i ett så långsamt spel. Men man skulle inte vinna mycket i CS med den fpsen. 13/03 @Dudinkalv: Hoppas de har fixat så att man kan skjuta pilbåge och slasha med svärdet utan att behöva byta handkontroll... 10/03 @Deliverans: Att det ska lösa sig av sig själv kommer inte hända, men 1.3 är släppt så det ska testas imorgon! 10/03 Okej! Hoppas du kommer ur buggen. Eller att de patchar en fix 09/03 @Deliverans: Ja Questions and Answers är en bra bit efter det anfallet 🙂 09/03 @Dudinkalv: Hmm vet inte var du är... Jag är precis i nån borg och massor av dudes hoppar upp på hästar och jag ska tydligen hänga på. Det är han braten man friar från banditer i skogen som ska leda nåt anfall, har aldrig koll på vad quests heter. Du... 09/03 @Deliverans: Questions and answers. Har ingen marker på kartan, har inget mål att följa i quest logen och sir radzig som ska föra vidare questen triggas inte som han ska om jag pratar med honom. Har googlat runt en del och jag är långt ifrån ensam om... 08/03 @Deliverans: Questions and answers. Har ingen marker på kartan, har inget mål att följa i quest logen och sir radzig som ska föra vidare questen triggas inte som han ska om jag pratar med honom. Har googlat runt en del och jag är långt ifrån ensam om... 08/03 Vilken quest är du på som ballade ur? 08/03
Skicka en rättelse