Ända sedan alla tre konsoler i den nuvarande generationen släpptes har det varit snack om att #Nintendo borde släppa ett Wii med högupplöst grafik. Den klenare grafiken har dock inte satt käppar i hjulen för försäljningen med över 50 miljoner enheter sålda världen över.

Nya rykten gör dock gällande att en ny konsol är på gång, en källa berättar för sajten Videogamer att ett annonserande kan komma redan på Game Developers Conference om en dryg månad. Utvalda utvecklare ska dessutom redan ha tillgång till hårdvaran.

Den kommer väl få såna som vill köpa Wii men inte gillar grafiken, att köpa. Själv så håller jag mig till min PS3:a . 06/02 "Rykten om ny Nintendo-konsol" Usch då. /Nintendo fanboy 1988-tills Wii släpptes(2006). 05/02 Sorry, jag kan dock inte med MW2, känns som ett hån mot den skara människor som började spela serien. :\ 05/02 Jag har inget emot min Wii, älskar mina Nintendospel. Har alla konsoller från Nintendo och dom flesta spelen från Nintendo själva. Men eftersom man även älskar spel som Modern Warfare, Mass Effect, Dragon Age med mera, och inte har en 360, PS3 eller en... 05/02 Som groggarn har gjort exakt samma sak som honom 04/02 alltså dumpa motion konceptet och kör på gamla hederliga handkontroller med satsning på story och gameplay istället för att förstöra nintendos namn fullständigt,,, 04/02 Alla vet att sann spelglädje mäts i hur många liter blod man spiller eller hur många sidor av manuset som består av svärord. 04/02 Du förstod nog vad jag menade med hardcore där, därav situationstecken. Alltså inga söta små pluttiga pastellfärgade spel. 04/02 Kan ju inte tänka mig att dom skulle släppa den konsolen i år precis. Som med allt annat, så tar det ju ett par år att utveckla något. Så att dom redan påbörjat nästa generation är inte precis oväntat, lika lite som att Sony & Microsoft arbetar på sina... 04/02 Hardcorespel som MW2, du måste skoja... som att anse att dublo och cad-ritningar spelar i samma liga. 04/02
Skicka en rättelse