Kan Luke få en roll i Netflix-produktionen?

Det har snackats mycket kring The Witcher-serien senaste veckorna då en av manusförfattarna frekvent släpper små godbitar på Twitter. Alltifrån färdigskrivna piloter till gårdagens lilla nördfest då Mark Hamill fick nys om att en av karaktärsbeskrivningarna skulle passa honom. Det gäller rollen som Vesemir, som beskrivs med följande attribut.

Detta fick en Star Wars-klubb att inkludera Hamill i konversationen och eftersom stjärnan själv använder Twitter för att interagera med fans titt som tätt var svaret kanske inte så oväntat.

Det hela fick ny snurr när en av seriens producenter sa att han kunde skicka böckerna på studs. Finalen kom när det officiella kontot för spelserien om Geralt publicerade bilden du kan se i headern, där Mark Hamill photoshoppats in på Vesemirs karaktärsmodell från spelen.

Har sett filmen nu och den är riktigt dålig. Specialeffekterna och ljudet är riktigt bra. Men som film hade den många hål i storyn, karaktärerna och dialogerna var riktigt dåliga. Kändes som om det var ett par gymnasieelever som gjort filmen och följt... 25/03 @Katorr: Du har helt rätt. Mobilen tycker jag ska skriva Pain efter phantom så jag tänkte inte ens efter. 09/03 @marcus8958: ogillar att ordmärka. Men såklart menar du The Phantom Menace och inte Phantom Pain. 09/03 @Yabba: mobiltelefonen ville visst inte heller ha Hamill 09/03 "If you don't think it would be awesome that's fine. We are all here just to have fun. I just think it would be a fun cameo." https://9gag.com/gag/a5oo6nL 08/03 Nej den är inte bra. Och jag är också ett fan! =) Och den kändes absolut inte som en mellanfilm då den inte ger ett sug att vilja se fortsättningen så som The Force Awakens(alternativt Empires) gjorde. Så nu har han hört två varianter på hur man kan se... 08/03 Mark Hamill är grymt bra skådis, han var fan bäst i senaste star wars filmen, han är så jävla underskattad så det inte är sant, fan han är en riktig karaktärs skådis, om nån! Ja han förtjänar all framgång, men tanke på hur hans karriär blev förstörd av... 08/03 Har inte sett senaste Star Wars men tror det har något med hur hans karaktär är skriven. Lyssnar man på recensioner på Internet är det sämsta filmen i serien och tom. sämre än Phantom Pain. 08/03 Babyface! 08/03 Hmm ja han kan nog göra det bra.. skulle gärna se Jeff Bridges i den rollen... 08/03
Skicka en rättelse