Vad tycker du om Massives mäktiga New York-tolkning i dag?

Grattis på tvåårsdagen, The Division!

Den 8 mars 2016 var dagen då Massives mäktiga tolkning av ett New York efter en förödande epidemi såg dagens ljus. Spelet fick ett överlag varmt, men ändå kraftig varierat mottagande. Det hyllades för grafik och presentation, inte minst det fantastiskt vackra vintriga Manhattan. Men det kritiserades för oinspirerade sidouppdrag och enformighet, och de första månaderna fylldes nyhetsspalterna av rapporter om buggar och fuskare. Massive och Ubisoft har hela tiden arbetat med att lösa buggarna, och ibland skjutit fram uppdateringar för att först lösa problemen.

Tvåårsjubileet firas med 70 procents rabatt på både spel och season pass om du handlar via Uplay. Standardversionen till pc blir din för 15 euro och säsongspasset kostar 12 euro. Vi har inte hittat några rabatter på konsolversionerna - tipsa gärna i kommentarerna om din rabattsniffarnäsa är bättre än vår. En trialversion finns också fritt tillgänglig hos Uplay, och i nätbutikerna för Xbox One och PS4.

Massive har inte ställt sig främmande till att göra The Division 2, men än är inget tillkännagivet. Man har i nuläget 47 lediga tjänster till Malmöstudion och 7 till Stockholmskontoret, så omöjligt är det inte att man har något på gång. Officiellt jobbar man på ett Avatar-spel baserat på nästa film.

I en tweet nyligen sa man att 20 miljoner människor testat The Division. Om du är en av dem – hur tycker du spelet utvecklats? Och hur bra fungerar det i dag?

Skicka en rättelse