Inte helt oväntat kanske.

De senaste dagarna har det gått mycket snack om att Massive har ett nytt The Division-spel på gång. Nu var det väl inte allt för många som inte trodde det men nu har Massive bekräftat att spelet kommer visas upp under årets E3-mässa.

Spelet kommer än en gång använda sig av Massives egna Snowdrop-motor men mycket mer än så vet vi ej. Massives community manager, Yannick Banchereau, nämnde också att ingen information så som släppdatum eller speldetaljer kommer avslöjas innan dess.

Både Calle och Emil kommer åka till E3 så förhoppningsvis får vi en vettig rapport från dem om spelet då.

Får jag en 50h lång SP kampanj som i första spelet blir jag väldigt lycklig. 09/03 Killarna motstod frestelsen att kalla det The 2nd Division tyvärr :P Älskade temat med snöigt, julfirande New York, men hoppas på helt annan setting, med flera olika städer och transport och uppdrag på tåg, bilfärder, helikopter resor och mer spännande... 09/03 Har man nästan gått och väntat på, alltså, så fort en studio slutar prata på ett tag så vet man att det kommer utannonseras något snart. Stockholmsstudion jobbar med Avtar och Massive kör på med division bara gissar jag? 09/03 Han berömmer, som jag fattar det, inte vad de gör utan att de faktiskt tagit till sig kritiken och förbättrat sig. Men jag antar att det är roligare att gnälla... Sen ska man inte glömma att det bara rör sig om spel. Det är inte hela världen. Om man int... 09/03 Så om en person begår ett misstag, som från ditt perspektiv inte skulle skett, sen nästa gång gör inte personen samma misstag så ska man inte ge personen beröm? Jösses vilken jävla inställning du har. 09/03 själv hade jag önskat the divison hade något mer post apolyktiskt feeling, men det är väl jag behöver inte vara zombies, kan vara något annat muterat. 2an hade kunnat bygga på 1ans grundconcept och bygga på detta att viruset blev något värre till vissa. 09/03 Ser fram emot 2:an hoppas de bli större stad/värld. Gillade 1:an speciellt storyn den va trevlig att gå igenom. 09/03 Ja. Bättre att glömma vad Ubisoft gjort. Det är ju exakt så det ska gå till -.- Sedan ska man inte heller berömma någon som gör det man borde gjort från första början. Framförallt inte när det är uppenbart från dag ett att det är fult att göra det. 09/03 @Fuidama: ok, tack! 09/03 Gillade division 1 starkt, men det var mest levlandet. Endgame var inge bra. Samt att jag hoppas att menyerna blir mer anpassade för dator denna gång. Jämföra gear och mikro managea inventory kändes klottrigt. 09/03
Skicka en rättelse