Sista chansen att testa Rares piratlir i helgen.

Det blir en till, sista Sea of Thieves-beta nu i helgen. Och den här gången är det fritt fram för alla att delta i Rares synnerligen lovande piratäventyr.

Betan är igång nu och rullar till klockan 11 söndag förmiddag, meddelar britterna. Du kan spela den på Xbox One och Windows 10, och eftersom den är Xbox Play Anywhere (crossplay) funkar samma Xbox Live-konto på båda systemen. Xbox One-versionen kräver dock att du har en Xbox Live Gold-prenumeration.

På Windows 10 hittar du betan här, alternativt startar du Windows Store-appen och söker på "Sea of Thieves Final Beta". På Xbox One går du till Xbox Store och söker på samma ord.

Nytt i den här sista betaomgången är att uppdragstypen Merchant Voyages för första gången testas i en större grupp. Det låter dig skaffa pengar genom handel, t.ex. jaga reda på djur som du säljer till handlare i hamnarna. Tidigare har vi bara kunnat köra uppdrag för Gold Hoarders, vilket handlat om att leta reda på skattkistor. Nytt är också att Skeleton Forts nu är igång, vilket du kommer se genom att stora skelettformade moln hovrar ovanför forten. Slutligen kommer Xbox One X-specifika uppdateringar vara igång, vilket bäddar för 4K-upplösning för den som äger en sån maskin.

Kraken då? Inget officiellt om sjömnstret i denna beta.

Sea of Thieves släpps den 20 mars till Xbox One och Windows 10. Om du missar helgens test kommer du kunna testa det genom Xbox Game Pass på premiärdagen.

Hmm, försökte spela med några kompisar i fredags och det gick inge bra alls. Det var ett jävla helvete att ens kunna få ihop ett party via Xbox Live och när vi väl kom igång så gick det inte att starta uppdrag för man fastnade i en "counting coins" för... 11/03 Hoppade in igår morse, hade inga större förväntningar. Men blev faktiskt imponerad, riktigt vackert spel och mot min förvåning optimerat, dippade aldrig under 60 fps och låg oftast över 100 på ett gtx 1070. Spenderade största tiden på att hitta kistor,... 11/03 Spelade lite nyligen. Fattade inte så mycket först men lyckades med nått uppdrag att hämta.kistor. Sen var det ett crew som slaktade mig (spepade ensam). Ungarna är intresserade av detta spel pga dom är såna fan av pirates of the carribean så man får... 11/03 Någon annan som har oändliga problem med att få hem skiten? Riktigt värdelöst system att ladda ner en beta på. Ge mig bara key och installer som vanligt plz. 10/03 Om windows 10 är ett tvång så missar jag det denna helg, har inte tid att fippla med uppgradering/ominstallation :( Får hoppa på tåget senare. 10/03 Den här versionen av betan är fasiken Xbox One X-enhanced! Snyggt 10/03 Folk är väl trötta på alla multiplayerspel är lika varandra, Sea of Thieves öppnar dock upp något nytt(?) som folk hoppas kommer blir något bra. Jag är dock inte heller såld. 10/03 Sorry, slarv. Länk fixad. Men jag gjorde faktiskt sökningen på just de orden när nyheten skrevs, då gick det. Men men, uppdaterat infon i alla fall, tack för feedback. Have fun! 09/03 Gött. Har typ laddat hem det nu. Blir å testa imorgon kväll :) Tack för infon! 09/03 @vbgbasse: alla kan testa, förut krävdes inbjudan. Behövs bara ett Xbox Live-konto (gratis på pc, Gold krävs på Xbox). 09/03
Skicka en rättelse