Sonys zombiespel missar 2018.

Det PlayStation 4-exklusiva spelet Days Gone från Sony Bend har vi inte sett allt för mycket av på snare tid. Tanken var att spelet skulle släppas under 2018 men i dag blev det klart att det inte kommer att hända. Spelets släppdatum är nu nämligen framflyttat till någon gång under 2019.

Days Gone är ett äventyrsspel där man spelar en motorcykelknutte i en postapokalyptisk värld fylld av zombier. Spelet visades upp för första gången under 2016 och ett gameplay-klipp från spelet kan beskådas nedan.

Folk klagar på spel som släpps för tidigt, folk klagar på att spel inte släpps vid preliminärt datum då det behöver mer tid. Finns ingen vinnare I dessa diskussioner det visar dock passion vilket är bra. 13/03 Tycker det är trist när tråden hamnar ur kanten av huvudämnet. Spelet ser jag fram emot och kommer troligtvis bli badass kanske får mig köpa en PS4 i alla fall. Såg väldigt skojigt ut. 12/03 @Deliverans: Ja och nej, alltså spel generellt är ju brutalt dyra att utveckla, speciellt AAA-spel, så deadlines är en självklarhet även om det kan vara tragiskt för kreativiteten när sådant ska ut var eller vartannat år. Oavsett så finns de ju massa... 10/03 @Deliverans: Var ju en väldigt bra sammanfattning utav systemet måste jag säga :) tror det är exakt som du säger. :) 10/03 @Zimpan: Alltså, visst borde horden/krälsvansen i princip vara dödsmaterial? Dvs hinner den ifatt dig så är du rökt. Som i WWZ filmen. Det känns så iallafall, blir konstigt om man bara kan ställa sig i en dörr och slakta alla. Så egentligen behöver inte... 10/03 @Deliverans: Tror de går lite efter vad ett playstation klarar, som senaste horden man såg på andra E3 videon när Deacon spränger väggen så verkar swarmen inte vara oändligt med zombies som den tidigare videon hade visat. Ett antal freakers tror jag rul... 10/03 Ja, nu killgissar jag, men varje separat zombie behöver ju inte ha sin egen "AI" de kan även bara vara i deras loopande kräl/run animationer och dras på splines efter spelaren, typ. Samt även bundlas ihop i groups, precis som du noterat. Jag skulle giss... 10/03 Härliga tider. Då lägger jag in det i min att-köpa lista. Tackar för det infot 10/03 Går ju iofs att luska ut lite kring gameplay videos så man får en grundlig förståelse, tittar man på absolut första gameplayen så ser man att när två freakers kommer i kontakt med varandra så kommer de dessutom att springa sida vid sida. Vet inte riktig... 10/03 Hur de har löst vad? De har ju inga problem att lösa. Alltså nej, The Witcher 3 var inte "nedskalat", när man gör trailers så gör man det på de snyggaste mest detaljerade områdena, samt på monsterriggar som kan tokmaxa allt i ultrahigh res. Det är för... 10/03
Skicka en rättelse