Alla. Tre. Spelen.

Efter nästan tolv månader av alldeles för mycket Dark Souls har mannen med alldeles för mycket fritid, The_Happy_Hob, nu äntligen lyckats med det omöjliga. Han har klarat hela Dark Souls-serien utan att bli träffad en enda gång.

Kravet han satt på sig själv var att klara alla spelen i rad. Det betyder alltså om han klarat ettan och tvåan utan att bli träffad, och då blir träffad i trean måste han börja om från början. Något som såklart också hände.

Men nu efter otaliga försök lyckades han äntligen slå den sista bossen, utan att använda varken magi eller glitchar. Sug upp hela hans glädje i det här klippet.

Jag vill inte lägga mig i hur andra lever sina liv. Jag varken kan eller vill avgöra åt någon om de har kul eller lever sina liv på rätt sätt. Som du säger, vi kan bara konstatera att de gör det de gör för att de vill det. Men som betraktare kan jag int... 11/03 Klickar aldrig på streamlänkar. Nä, jag projicerar inte. Nu trasslade du in dig i ditt eget argument. Du myntade ordet "kul" först, och sa nåt i stil med att du inte tycker att de verkar ha "kul". Jag vet att folk som tittar på streams tycker det är "ku... 11/03 Jag tycker att det blir lite väl mycket dubbelmoral här när du skriver att jag inte bör projicera på andra om de har kul eller inte, och i samma mening skriver att andra bör spela själva snarare än att titta på när någon annan spelar. Sen huruvida jag... 11/03 Känns ju lite tråkigt att undvika utmaningar genom livet. 11/03 @Deliverans: Haha! Har lite samma känsla kring att titta på streams, känner hellre själv att jag spelar en att se någon spela ut ett spel åt en. Har däremot streamat själv med en kompis back in the day, känner att engagera sig och skapa nytt material... 11/03 Jo, ser man på det i efterhand så kan det ju kännas som det, men har vi inte alla spenderat hundratals / tusentals timmar i spel som vi i efterhand tänkte "vafan gör jag med mitt liv..."? Jag har det iallafall, men hen som postade "flow" bilden där uppe... 11/03 Va? Det var ju inte du. Skulle jag se en film på dig när du spelar så skulle jag stänga av direkt för jag har roligare saker att göra. Killen som spelar dark souls gör ju det av sina anledningar. Jag skulle rekommendera att spela själv istället för att... 11/03 @yoloswaggins: Blev bara frustrerad utav klippet, vilket slöseri med speltid. 11/03 Nu tycker jag att vi inte ska blanda äpplen med päron här. Jag håller helt och hållet med om att spel är roligare när de är utmanande och det finns konsekvenser och belöningar när man misslyckas respektive lyckas. Jag menar att skillnaden mellan ditt/mi... 11/03 Vad är "kul"? 10/03
Skicka en rättelse