Tävla om konsol, gamepad och tio Sea of Thieves-spel! Du har hela måndagen på dig.

I morgon, den 20 mars, har Sea of Thieves premiär, och här på FZ laddar vi upp med en kanonkul (höhö) tävling. Förstapristagaren vinner en Xbox One X-konsol från Inet, en Sea of Thieves-handkontroll (från Microsoft) och ett exemplar av spelet. Ett antal tröstpristagare får varsitt Sea of Thieves-spel som nedladdningskod från Microsoft.

För att tävla gör du så här:

 • Skapa något på temat sjörövare. Det kan vara en en teckning, ett filmklipp, en piratsminkning, ett papier-mâché-bygge, origami... Humor och/eller kreativitet premieras!

 • Dokumentera (fota, filma, gif-animera...) din skapelse. Lägg upp den på en delningstjänst (t.ex. Instagram, Flickr, Youtube...) och dela den med oss i den här nyhetens kommentarstråd. Kom ihåg att märka din skapelse så vi ser att den hör till den här tävlingen, t.ex. genom en lapp med texten "FZ" synlig i bild.

 • Tävlingen är öppen till och med måndag den 19 mars. Vinnarna meddelas kort därpå via nyhet på FZ och i privat meddelande.

Förstapristagaren vinner en Xbox One X, spelet Sea of Thieves och denna gamepad.

1:a pris

 • Xbox One X-konsol (från Inet.se)

 • Sea of Thieves (från Microsoft, funkar på både Xbox One och Windows 10)

 • Sea of Thieves-handkontroll

Tröstpriser

 • Sea of Thieves-nedladdningskoder

Lycka till!

---

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i FZ:s tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta FZ vid frågor eller andra synpunkter.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

 • FZ:s medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

 • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till FZ.

 • FZ kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har tre dagar på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på FZ senast någon dag efter tävlingens avslut.

 • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från FZ och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. FZ svarar inte på frågor om skatteregler.

https://www.fz.se/nyhet/276137-sea-of-thieves-tavlingen-klar-vann-du-en-xbox-one-x-fran-inet 03/04 Vem vann? 03/04 Alltid roligt med sådana här tävlingar! Mitt bidrag: https://twitter.com/kaarlalfred/status/975837578925694977 19/03 Hejsan, Jag är nog inte den mest talangfulla deltagare här, men hoppas att man har en chans ändå😅. Länk till mitt bidrag : https://www.instagram.com/p/BghLsD9FRiV/ Lycka till allihopa 😘 19/03 Mitt bidrag får bli Thief of Seas, ett spel skrivet i C++ med SFML. Spela själv eller med dina vänner, samla 1000 guld och bli en piratlegend! Spelet har ett "original soundtrack" på tre låtar, en fjärde är påväg och kommer dyka upp i spelet så snart... 19/03 @Ercarret: Oj! Det hade jag missat, fixat! Tack för tipset! 19/03 @piddau: Haha, kul att vi båda gjorde spel och lade upp dem i princip samtidigt. :) Tänk på att du måste märka ditt bidrag på något sätt bara. En FZ-bild eller något (jag nämner FZ i "eftertexterna"). Jag kanske missade det, men jag såg ingen sådan märk... 19/03 Mitt Bidrag får bli följande: http://piratelife.bitballoon.com/ Ett litet HTML5 spel fick det bli. 19/03 Jag har länge tänkt lära mig att skriva spel i Twine, så jag bestämde mig för att göra slag i saken nu när jag fick lite tävlingsmotivation. Här är Det stora piratäventyret (https://ercarret.neocities.org/Det%20stora%20pirat%C3%A4ventyret%20(1).html).... 19/03 Haha, jo men visst! Det hade varit kul att klura vidare på Calle Kanonkulas story :D 19/03
Skicka en rättelse