Låt inte det avskräcka dig från att spelet och en Xbox One X-konsol i FZ:s tävling.

Att sjömonstret Kraken kommer ställa till bekymmer för Sea of Thieves-pirater står klart sedan vi vi kom hem från vårt besök hos Rare förra månaden. Än har vi dock inte fått se särskilt mycket av det beryktade odjuret, men i ett gameplay-klipp från i går kväll blottar den en tentakel som du av allt att döma bör frukta.

Sekvensen med Kraken har lyfts ut i följande korta klipp.

Och här har du hela filmen (spola fram till 10.20). Den går igenom spelets grunder, vilket kan vara lämpligt att kolla in om du missat de olika betatestningarna.

Du har väl inte missat vår finfina Sea of Thieves-tävling, där du kan vinna en Xbox One X-konsol från Inet och Sea of Thieves-spel och Xbox One-gamepad från Microsoft? Tävlingen pågår till och med måndag - inte missa!

Sea of Thieves släpps till Windows 10 och Xbox One den 20 mars (tisdag nästa vecka). FZ börjar recensionsspela direkt vid release och du läser vårt omdöme så snart vi plundrat världen på allt innehåll av värde.

Hur kraken faktiskt ser ut. https://cdn.discordapp.com/attachments/425171917180370954/425384972812156949/image.png 20/03 Och det här var det nyhetsvärde i???? Skärp er FZ. 16/03 @FutileDoor: jag kanske är ute å "seglar" nu (😁) men jag har för mej att jag läst att spelare kommer byta server osv beroende på hur det ser ut, dvs när du börjar spela så spelar du tex med ett crew på 4 man och sen är det 20 andra på servern. Efter ett... 16/03 @FutileDoor: Precis min tanke också men det är en balans som är svår att överväga. Är det för befolkat lär det ständigt vara ett pvp krig. Dessutom lär en del spelare ganka från öar där man kan lämna in sina funna skattkistor. Så logiskt sätt som du skr... 15/03 @I_AM_GROOT: @Tamazin Förklara gärna för en okunnig, om det är 24 max på en server - betyder det att jag i en spelomgång max kan möta 23 andra spelare i spelet? Så rent teoretiskt så kan vi vara som mest 6 stora skepp samtidigt i denna stora värld (elle... 15/03 @Tamazin: Intressant! Det visste jag inte, att det är enbart 24 per server. Du säger att det kommer bli enformigt, kommer dom uppdatera och lägga till content med tiden då eller varför inte göra färdigt istället? Förvisso förstår jag när det är ett onli... 15/03 @onliner72: Joo kanske det om det nu stämmer men då borde väl xbox versionen kosta lika mycket? Annars känns det som PC spelare betalar nästan för två. 15/03 Ja, det ingår i Game Pass från releasedagen (kommer gälla alla MIcrosofts egna spel framöver). Kostar 79 kr/mån, funkar på både Xbox One och pc, och 14 dagars fri trial. Info här (https://www.xbox.com/sv-se/games/xbox-game-pass). 15/03 @onliner72: jag läste på reddit att man skall kunna göra det. Har du testat själv eller e det bara rykte? Annars e det ju svinbra :) Edit: det skulle ju betyda att pc + xbox så blir kostnaden bara 650kr/2 dvs 325 kr per spelare om man är fler i samma... 15/03 Gissningsvis kommer det vara stabilt då det bara är upp till 24 spelare på server, så inget avancerat där. Men det kommer nog inte finnas så mycket content utan blir mycket same same vad man gör och questens upplägg och liknande. Det kommer förmodligen... 15/03
Skicka en rättelse