Och det är beta på gång.

Ubisoft meddelad i dag att bilspelet The Crew 2 kommer släppas till Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 29 juni. Precis som föregångaren så utspelar sig spelet i en öppen värld men nu har man som spelare inte bara bilar till sitt förfogande utan även motorcyklar, båtar och flygplan. Spelets olika fordon ska sedan användas i fyra olika typer av motorsportutmaningar så som street racing, off-road, banrace, och freestyle.

Inte helt oväntat så kommer spelet få olika specialutgåvor som alla innehåller olika saker för spelet och tillgång till spelet några dagar tidigare (26 juni). Bryr man sig som sådana grejer så kan man hitta en komplett genomgång av vad alla dessa utgåvor innehåller här.

Om man är sugen på spelet så har man chansen att spela det i betaform. Exakt när den betan drar igång är oklart just nu. Men är man sugen på att delta så kan man anmäla sig till betan via den här länken.

  1. Sugen på The Crew 2? Anmäl dig till betan redan nu

  2. I The Crew 2 tävlas det med allt som har en motor

  3. MMO-racing med bilar, flygplan och båtar när The Crew 2 släpps nästa år

Stängda alphan har pågått sedan i onsdags. Tänkte ge mig i kast och testa lite ikväll, var väl inte superimponerad efter förra alphan. 16/03 Efter femtielva GB upptäckte jag med fler att alfan inte ens går att starta pga av ******* (nda), urusel QualAss och de fixar det förmodligen inte ens till release fast det smått sägs, man vet ju hur de varit de andra gångerna... (egentligen inte ledsen... 16/03 Låter bra det, får hoppas man kommer in i betan så man kan testa det. Gillade ettan men fann mig aldrig riktigt tid att sätta mig in i det tyvärr (som med alldeles för många spel på senare tid), om detta blir bra hoppas jag att jag kanske finner mig tid... 16/03 Lirade lite Closed Alpha, rent spontant känns det positivt vad gäller fysik å så, vilket var mitt största problem med ettan, men med jag föredrar nog bil över andra transportfordon rent allmänt, har noll intresse av varken flyg eller båt, sen är det NDA... 16/03 Kan ju inte skada att testa betan, men förväntningarna är låga efter den fesljumna föregångaren. 16/03 Hmm, alltid kul med mer options, men bilspel utan ratt är skräp, flyga eller köra motorcykel med ratt är ännu mer skräp och Ubi är numer mer skräp än EA, så.... tveksamt men likväl försiktigt nyfiken. 15/03 Tvåan har ingen direkt story, det handlar bara om att du ska bli nummer ett inom alla racingdiciplinerna. Har inte så mycket gemensamt med ettan förutom namnet och att det e openworldracing. 15/03 Ser fram emot detta, ska bli roligt att ta del av storyn. Ettan hade en trevlig story får hoppas att tvåan får en lika trevlig story om något sådant är planerat men de lär va med. 15/03
Skicka en rättelse