Vilka kändisar vill du se piska (eller piskas) av proffsen?

Kombinationen "Spel + kändis" ledde till nytt tittarrekord på Twitch häromdagen. Hiphoparen Drake anslöt till Tyler "Ninja" Blevins Fortnite-stream och fick över 600 000 människor att kolla.

Det gör Epics E3-evenemang högintressant. Man arrangerar en Fortnite: Battle Royale-turnering där 50 proffsspelare och 50 kändisar ställs mot varandra. En sammandrabbning med potential att bli hur stor som helst, men det hänger förstås på vilka kändisarna blir. Än är inga namn avslöjade – rekrytering påbörjas inom kort, säger Epic.

E3-mässan går av stapeln den 12-14 juni i Los Angeles, men som vanligt håller flera företag (bl.a. EA, Bethesda – och CD Projekt!) egna events strax innan. FZ täcker presseventsen live hemifrån och finns på plats på mässan, som vanligt.

Vilka kändisar vill du se i Fortnite-matchen? Och vilka tror du skulle vara uppgiften mogen?

Iggy Pop och Lill-Babs. Och i kändislaget villjag se... 16/03 @Newklear: varför stream:are stream:a? Istället för streamare streama. Har aldrig sett det förr så jag är bara nyfiken? 😀 16/03 Sir Michael Gambon och Sir Ian McKellen Hade varit störtskönt, vet inte om dem är bra på videospel, gissar inte på det. Eller om dem gillar det, men jag skulle lätt kolla om dem var med. Om Sverige ska bidra. Så borde Fredde Granberg och Peter Settman... 16/03 Nathan Fillion gillar ju spel, och snackar rätt ofta om sin kärlek för Halo. Om det är kändisar som i kända skådisar och inte bara youtubers/twitch streamers, skulle det vara kul att se honom lira lite på en scen :) 16/03 Chuck Norris borde ju i teorin garantera en seger för kändissidan 16/03 @Prixm: Tiden får utvisa om t.ex Lirik blir raidad av Kim Kardashians squad & hur mycket juveler m.m. förlorar i värde pga inflation (vet inte hur det räknas ut, men gissar liknande plays på Spotify). 16/03 Känns dumt att ställa 50 kändisar mot 50 proffs, det lär ju inte vara helt otippat vilka som kommer vinna... Smartare hade väl varit att ställa 25 av varje i de två lagen, typ så som Valve har gjort i sina events. Det är snarare tvärtom, att Twitch och... 16/03 Du vill inte att det blir Mello men du vill kolla på Samir & Viktor? ironi?! http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/993/875/084.png 16/03 Nej, det kommer inte hända. 16/03 Som jag skrev i andra tråden (och fick till svar hipster alert?), hoppas att scenen inte blir tråkig nu när kändisar m.m. börjar utnyttja formatet. Är rädd att det till slut enbart blir massa perfekta människor och dokusåpa-kändisar som streamar. Fast... 16/03
Skicka en rättelse