Fastän #Fear 3 (jag hatar omotiverade punkter) inte har annonserats kan vi idag avslöja detaljer kring dess story då en kallelse till en filminspelning rörande spelet läckt ut läckt ut. Det gäller en inspelningen av ett klipp som ska användas i virusmarknadsföringssyfte och tre av karaktärerna känner vi igen från tidigare delar återvänder.

Paxton Fettel, Almas andra son, ska stå för berättarrösten i klipppet och beskrivs som ett illvilligt geni. Point Man, Almas första son, som du styr i det första spelet och i expansionen #Extraction Point återkommer också och är enligt dokumentet den perfekta mordmaskinen. Slutligen ser vi självklart även Alma, den läbbiga lilla flickan som skrämt slag på oss oräkneliga gånger och som är gravid(!) en tredje gång. Slagorden som lär basuneras ut med spelet är "When it comes to this family, fear runs deep, but blood rund deeper".

Ja, jag har förhoppningar om detta. Gillade ettan, både i SP och MP. 05/02 Ettan var skitbra, tvåan där emot sög. Hoppas tredje delen blir bättre... 04/02 Ja, men "FEAR" är ingen förkortning utan en akronym. Akronymer behöver inte ha punkter (vi kan som exempel nämna andra, riktiga, polisenheter så som NI, GIGN, GSG9, HRT m.fl.). Däremot borde skribenten ha använt stora bokstäver. Att, exempelvis, skriva... 04/02 Fear 1 var ett ok spel, tvåan mindre bra. Trean kan bli bra... 04/02 Är det verkligen på det viset? Reglerna för förkortningar och akronymer är för mig lite otydliga. 04/02 Ser framemot trean. Första spelet var riktigt bra, andra var inte lika bra men ändå ett helt ok spel. Om dom fortsätter i samma stil men tar bort quick time eventsen och inte har med så att man kan springa runt i en ED-209 då det förstörde en hel del... 04/02 Omotiverade punkter? Vad jag vet ska man göra punkter när det är förkortningar. 04/02 Nu har jag inte spelat någon del i denna serie men i nyhetstexten finns en hel del spoilers vad jag förstår. FZ's skribent kanske ska lägga in en liten spoilervarning i början av nyheten? 04/02 Haha?! Folk är fan helt otroliga, du baserar ett "inget köp" på den otroligt intetsägande texten när du inte har sett något alls från spelet och det inte ens har blivit annonserat? Du har juh absolut ingen som helst aning om dom kommer ha förbättrat spe... 04/02 När jag spelade etta första gången var det ju asgrymt. Bästa grafiken jag sett och man kunde skjuta hål i väggar m.m. Hoppas trean också inför nåt häpnandsväckande! 04/02
Skicka en rättelse