Ja tack!

En polsk återförsäljare samt italienska Amazon har slängt upp produktsidor för Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Båda dessa sidor plockades snabbt ner igen men folk han så klart skärmdumpa dem innan de försvann. Enligt sidorna så kommer spelet släppas den 30 april på Xbox One och PlayStation 4 för 19,99 euro.

Med tanke på hur populärt Call of Duty: Modern Warfare Remastered var så är det väl inte helt oväntat att Activision även skulle slänga ut en uppdaterad version av Modern Warfare 2.

Det är väl framförallt flerspelarläget i Modern Warfare 2 som jag minns riktigt väl, så det ser jag fram emot att få spela igen. Även kampanjen har jag ett rätt gott minne av likaså Special Ops-läget.

Spelade bara lite av detta, minns att jag tyckte det var så dåligt i MP pga att det var för enkelt. Dessutom inga dedikerade servrar och inget anticheat. Bättre när första Black Ops kom med riktig serverbläddrare igen... Förstår inte varför detta spelet... 17/03 Nej tack. 17/03 Jag har en fråga till alla som spelat cod då som nu.på modern warfare och black ops 1 iallafall så var det en detalj som kändes helt rätt för mig. Det var att varje gång man träffade fiender online eller kampanj, så lät ett ljud som att kulan dämpades... 17/03 @Ziljun: Jag tänker mest att varje nytt COD är ju som en Remaster på det tidigare årets spel. Vad gjorde MW2 så speciellt? :S 17/03 Enda mp'n jag faktiskt tyckte var kul var kaotiska 64 spelar matcher i mw1. Peer to peer suger så jävla hårt. 17/03 @Jonrei: Ja cod körs på konsol det har ju varit ett konsolanpassat spel sedan trean. Jag har fyran även till PC men kör främst på xboxet. Men dessa remasters är mer för att slippa fuskarna online än att få snygg grafik. 17/03 Är väl inte så konstigt, du kör på konsol, hahaha... 17/03 Wow... Var det så många år sedan? Sjukt! Skulle nog också vilja kasta ut att COD:MW2 är ett av dom roligaste spelen jag spelat när det kommer till multiplayer. Singleplayern var också jäkligt bra. Så det kan nog bli ett köp! :) 17/03 Ptja, det går undan... Det är snart 9 år gammalt ;) Jag skulle främst vilja se en remaster på grund av att original-versionen kryllar av fuskare, snarare än att jag vill ha uppdaterad grafik. 17/03 Fick med remastern av fyran när jag köpte något cod. Är inte så jag märker att det är uppsnyggat ( Xbox 360 mot remastern på One) Det är väl mer att man får stöd för multiplayer på de senaste plattformarna som är positivt. Men tycker de ska skita i skrä... 17/03
Skicka en rättelse