Anländer en knapp vecka efter pc-patchen.

I förra veckan skrev vi om den stora uppdateringen som skulle fixa en uppsjö och buggar och problem i Kingdom Come: Deliverance. Då handlade det om pc-versionen men nu har turen kommit till konsolspelare och patchen kan laddas ner även till Playstation 4 och Xbox one.

Warhorse Studios låter meddela på Twitter att uppdateringen ska fixar buggar i över 300 uppdrag, men också att det ska vara enklare att leka ficktjuv och dyrka lås. Ägare av pc-versionen har version 1.4 att se fram emot kommande vecka, men i nuläget vet vi inte mer än att den kommer innehålla något "coolt".

Där kom första blockern. Kan inte följa med riddarna till Neuhof. Spelet dör, laddar inte. Flera på internet med samma blocker. Det quest man får "Pebbles". Någon som vet hur man kommer vidare? :) 21/03 @Sapiens: Flyter perfekt på min PS4Pro och det är inte alls långa laddningstider. Ni stackare som kör PC verkar dock ha en del issues. 18/03 @Sapiens: Kör i alla fall på en One X, så minst dåligt i alla fall. ;) Men ja, en bra extern hårddisk står på listan. 18/03 Att tänka på för övrigt för er stackare som kör på konsol, har ni inte redan uppgraderat till en SSHD eller SSD är det nog dags att göra det nu. Laddtiderna på konsol var tydligen brutalt långa (https://www.youtube.com/watch?time_continue=283&v=DyVU82BO... 17/03 Dags att köpa spelet till Xboxen snart då (om 5-6 månader). :) 17/03 Nu börjar det närma sig köp för min del. För köpas ska det! Ett riktigt rpg, historisk förankring etc...det ser helt enkelt perfekt ut. 17/03 Köpte spelet några veckor efter det släpptes, tror de hann patcha lite innan dess. Spelat ca 40 timmar på PC senaste veckorna. Inte märkt av några direkta spelförstörande buggar och få grafikbuggar men jag kanske har haft tur. Visste visserligen om att... 17/03 @Nemo: Nice. Det blir nog ett köp när lönen trillar in på kontot. :) 17/03 Jag har spelat 78 timmar så långt och hos mig funkar det överlag bra. Efter senaste patchen är det förstås ännu bättre i och med att jag inte längre fastnar i smårummen i vissa värdshus (vilket brukade kräva en reload), samt att trappbuggen är fixad.... 17/03 En fråga till er som spelar. Hur tycker ni spelets status är på PC? Är de stora buggarna fixade? Känns det fortfarande opolerat? Det känns som det börjar bli dags att köpa och testa. 17/03
Skicka en rättelse