Sega hintar även om ett helt nytt "racingspel".

Sonic Mania Plus är en uppdaterad version av nostalgidrömmen som släpptes förra året. Sega låter meddela att det handlar om en matig uppdatering som bland annat kommer att lägga till två nya spelbara karaktärer i Mighty the Armadillo och Ray the flying squirell, samt ett remixläge som modifierar spelets banor på ett hittills okänt sätt.

Sonic Mania Plus får även en fysisk utgåva för första gången och släpps i sommar tillsammans med en konstsamling på 32 sidor för sammanlagt 30 dollar, eller omkring 300 kronor. För den som redan äger Sonic Mania digital kommer ett uppgraderingspaket göras tillgängligt, men det är än så länge oklart hur mycket det kommer att kosta eller när det släpps.

Sega har även hintat om ett helt nytt Sonic-spel på Twitter. I en uppdatering på Twitter med texten "TOP SECRET" får vi skymtar av billyktor och en logotyp med ett lysande rött R i samma typografi som användes i racingspelet Sonic R från 1997. Med tanke på de framgånger som Sega rönt i retrokittlande Sonic Mania är det kanske inget dåligt drag att väcka liv i ännu en klassiker.

Skicka en rättelse