Mycket pekar på att något händer 10 juni.

Vi har tidigare skrivit om ett potentiellt kommande Prey-dlc som enligt alla tecken troligtvis kommer att utspela sig på månen. Nu verkar det även som att vi har ett datum för ett officiellt tillkännagivande, eller kanske rentav ett släppdatum.

Utvecklarna Arkane Studios har för några dagar sedan twittrat ut en bild föreställande sin personal där var och en visar upp varsitt blodsprängt öga, samt flera som håller upp kryptiska skyltar. Men det är anteckningen på whiteboarden i bakgrunden som gör det hela mer uppenbart.

På den går det att läsa flera referenser till månen, däribland ett datum: "06.10.18". Den uppmärksamme läsaren noterar kanske att det sammanfaller med datumet då Bethesdas E3-konferens går av stapeln. Får vi ett officiellt tillkännagivande först då, eller handlar det kanske om ett framtida släppdatum för den kommande expansionen?

Tack till Struggle för detta #nyhetstips!
Jag är lätt irriterad över att dom dödade riktiga Prey och möjliga uppföljare till det genom att inte skapa ett nytt IP istället. Inte heller speciellt imponerad över att Bethesda gjorde sitt yttersta för att döda Human Head Studios. 19/03 Jag tycker givetvis att du ska ge spelet en chans då du kan komma att missa en riktigt bra titel annars. Skit i att det heter Prey. The rest comes easy. 19/03 2017 bästa spel helt klart. Hoppas DLC-t är mer än 3-4 timmar. Är ju snart ett år sen Pray släpptes. HYPE! 19/03 Gillade prey som fan men har fått någon konstig grafikbugg när allt bara blir svart efter ett tag. 19/03 Underbart spel. Älskade varje sekund 19/03 Vad oerhört högt krav du har när det kommer till anledning för att spela ett spel.. ett namn.. jösses.. 18/03 Skulle mer säga System Shock än Bioshock ^^ Men ja jag håller med. Ett av de bästa Single player spelen på ett bra tag. De senaste riktigt bra single player spelen har faktisk kommit från Bethesda. Doom, Wolfenstein the new order och Prey. 18/03 Eller hur! Ett av de bästa spel jag kört. Bioshock-klass. Hoppas att uppföljaren kommer i sommar eller att det inte behöver dröja allt för länge i annat fall. 18/03 Ett av de bästa FPS äventyr jag spelat, har över 40 H med två genomspelningar. En på normal och en på hard. Inte stött på ett spel där man har så otroligt många val i hur man kan ta sig framåt men även hur man kan bekämpa fienderna. Jag får fortfarande,... 18/03 Hade det inte hetat Prey hade jag kanske gett det en chans. 18/03
Skicka en rättelse