Verkar kunna utspela sig ännu tidigare än Origins.

För ett tag sedan rapporterade vi om en enkät som kunde hinta om framtiden för Assassin's Creed. Där nämndes allt från kung Artur till Djingis khan och vi avslutade nyheten med:

Vi vet ännu inte något om nästa Assassin's Creed. Officiellt, det vill säga. Ett rykte gör gällande att nästa spel har kodnamnet Assassin's Creed Dynasty, vilket skulle kunna peka österut mot Kina.

Eller så pekar det söderut mot Grekland. Comicbook påstår att "flera källor med kopplingar till Ubisoft" säger att Assassin's Creed Dynasty ska släppas hösten 2019 till pc, PS4 och Xbox One, och att det ska utspelas i antikens Grekland. The Codex hakar på ryktet och lyfter fram att enkäten nämnde peloponnesiska kriget, som ägde rum mellan 431 till 404 f.Kr. Detta skulle i så fall innebära att Dynasty äger rum ännu tidigare än det tidigaste spelet i serien; Origins (recension) utspelade sig under cirka 50 f.Kr. Men som sagt: rykten. Ta dem med en nypa salt.

Fast medan vi ändå är igång: Raphael Lacoste, seriens art director, tillbringade tid i Grekland under sommaren 2017 och Dynasty påstås ha varit under utveckling sedan 2017...

@voglsnid: haha Gandalf uppkopplad till en dator, ja säkert att Tolkien tänkte så när han skrev böckerna.. Du vet väll om att det e på låtsas! Att det inte är på riktigt! Och i en påhittad värld så kan där finnas magi utan elektronik för det är ju ingen... 24/03 Känns ju dock som att hela Assassins creed-serien bygger på att ta oss till en tidsperiod fylld med historiska händelser, gudar och personer som hade stort inflytande på historien, och sedan förklara hur dessa antingen var av Isu-rasen, eller inblandade... 23/03 "Magi" är omöjligt trots att det finns miljoner med fantasy böcker osv, magi är endast möjligt om det finns elektronik. Gandalf etc är högst förmodligen inpluggad i en dator matrix. 23/03 @Dizzz: om du kommer ihåg djingis khan tråden så sa du att assassin's creed alltid varit mer åt fantasy, medans jag sa nej det har varit Science fiktion, så det e ju med ironiskt och komiskt att du ifrågasätter en om det... Och sen har jag i princip int... 22/03 @bleken: I AC universumet så är det teknologi. Teknologi från "De före" aka Isu. Samma sak som reanimerar kroppar. Gudar är dock glitches i Animus. Vilket faller in inom facket teknologi aka Sci-fi. Och nej? Försöker bara påpeka problemen med ditt argum... 22/03 @Dizzz:aah det vet jag, jag vet skillnaden på fantasy och science fiktion tack..men vapnen och sköldarna som gör att dom börja brinna eller somnar när dom slår på skölden eller att dom har hurmycket gift som helst med mera är inte teknologiskt... Vad e... 22/03 @bleken: Vilket även det i origin är. Det är inte magi i en annan värld utan det är denna värld och reanimerade kroppar baserad på glitches i animus samt teknologi. 22/03 @Dizzz: mja, nu skrev jag ju det dom har lagt in i Origin, alltså menar det att dom gick över min gräns där. För det har ju inte varit direkt mycket fantasy inslag i dom andra, det mesta har varit Science fiktion. 21/03 Det faktum att fantasy och sci-fi varit en del av spelet sedan dag ett? Med andra ord.. så borde dessa inslag fått dig att lessna på serien långt innan Origins om dessa var ett problem? 20/03 @bleken: Att sci-fi och/eller fantasy varit en del av spelserien sedan 2007. 20/03
Skicka en rättelse