Vi tyckte väl att 2,5 miljoner kronor i månadslön lät lite.

För några veckor sedan rapporterade vi att streamern Tyler "Ninja" Blevins hade en inkomst på cirka 2,5 miljoner kronor i månaden, baserat på hans många Twitch-prenumeranter. I en intervju med CNBC avslöjade han att siffran är betydligt högre, drygt 4 miljoner kronor. Förutom pengarna han delar med Twitch för varje prenumerant får han tusentals kronor i donationer.

Han har dessutom miljontals följare på olika sociala medier och företag lär stå i kö för olika samarbeten, vilket såklart också bidrar till det stadiga kassaflödet. Efter att han nyligen slog rekord i antalet tittare på Twitch, tillsammans med musikern Drake, ökade antalet prenumeranter i ett femsiffrigt antal.

Äsch inte såå konstigt att folk inte vet vem alla är, kollar ibland på streams men sällan på dom mer populära. Big whoop. Try hardar för mycket själv på spel för att orka sitta o glo och hålla koll på alla andra som spelar. Inte intresserad av fortnite... 23/03 Ungefär som drönarna som tittar på fotboll och hockey eller varför inte fångarna på fortet? 23/03 Det mesta man gör här i livet bidrar ju till någon annans inkomst, på ett eller annat sätt. 21/03 Jag kollar sällan på live streams, och då aldrig på twitch, så att om jag aldrig hört namnet förut så är det inte så jäkla konstigt. Han spelar säkert inget spel som jag lirar heller. 21/03 Som Jimmy sa, ja. lol 21/03 @Deliverans: nästa steg är att man kollar på en som kollar på andra som spelar... 21/03 Undrar om inte folk som glor på sånt där innerst inne inte känner sig lite som själlösa drones ändå. Tanken måste ju ha slagit dem.. Ofta man skulle sitta och glo på nån som gejmar med vetskapen att man bidrar till att han tjänar pengar på det, lol! Om... 21/03 @Carl Johansson-Sundelius: Förmodligen det minsta getögat i spelbranchen isåfall :) Eller så sover du under en sten 21/03 Svarade på fel inlägg eller är det jag som inte fattar hur det hänger ihop med det jag skrev? Känns mer som ett svar till inlägget angående subscriber-bottar. 21/03 Kul för honom (ingen sarkasm!)! :) Hoppas det går bra för honom och att han njuter av livet, samt uppskattar den situationen han är i! 21/03
Skicka en rättelse